Zoveel dividend leverde mijn € 30.000 DEGIRO aandelen portefeuille mij op in juli

laatste update: 11-2022


In deze video laat ik je zien hoeveel dividend inkomsten ik had in de maand juli van mijn aandelen portefeuille bij DEGIRO.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

Je kunt me ook volgen op Instagram:

€100 EUR per maand beleggen:
4 belangrijkste dividend data:
3 interessante aandelen voor augustus 2021:
Dividend inkomsten juli 2021:
DEGIRO tutorial:
Mijn €29000 euro DEGIRO portfolio:

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens BUX Zero.
Word net als ik belegger met BUX Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.
De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

4 gedachten over “Zoveel dividend leverde mijn € 30.000 DEGIRO aandelen portefeuille mij op in juli”

 1. In deze video heb ik de bruto bedragen genomen. Netto was het € 118,75 echter kan je de dividendbelasting weer verrekenen met de belastingaangifte.

 2. Het geluid is stukken beter inderdaad! Ik vond het beeld eerst wat donker eruit zien, maar je bent zelf in ieder geval wel goed te zien. Goede video! Ben benieuwd naar je dividend door de maanden heen, is dit een uitschieter door altria, of is dit een 'normale' maand. Misschien leuk om het in Excel bij te houden, zodat we op een gegeven moment ook het verloop van je dividend over de afgelopen maanden kunnen zien. Ga zo door!

 3. Het geluid is zeker veel beter als eerste filmpje, je ben goed te zien maar je zou zeker wat meer in het licht mogen staan.

  Je opent je verhaal met hallo youtubers, dat sprak mij niet zo aan, misschien hallo (dividend) beleggers.

  Je belegd bij DE GIRO, verwijs in elk filmpje even naar de link onder je film van DE GIRO waar mensen een account aan kunnen maken. Bedank ze dan ook even als ze dat doen via jouw link, want daar word je dan beetje voor beloond waardoor je betere materiaal voor kan kopen of investeren in je filmpjes.

  Je zou bv nog filmpje kunnen maken over de W8ben formulier, zodat de dividend niet in Amerika maar lager in Nederland belast word. En kijk je alleen naar het percentage dividend of dat het aandeel ook nog kan groeien.

  Je spreek rustig en duidelijk, zou zeggen ga zo door vraag om een duimpje en dat mensen abonneren op je account zodat je nog meer volgers gaat krijgen.

Reacties zijn gesloten.