Zorgt Defensie VS voor stijging crypto? | 80% Bitcoiners op WINST | Crypto nieuws vandaag | #978

laatste update: 11-2023


Opmerkelijk uitspraken: Zorgt niet BlackRock, maar het defensiebeleid van de VS voor de huidige stijgingen? Als het aan Arthur Hayes (BitMEX) ligt wél. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:36 Niet ETF, maar defensiebeleid VS aanleiding groei Bitcoin?!
03:13 Chainalysis Crypto Index, waar staat NL?
06:50 80% Bitcoiners op winst
10:00 Tech aandelen S&P500 leveren flink in
13:17 FTX en Alameda gestart met verplaatsen cryptotegoeden
14:42 Koerrrsen koerrrsen!
17:41 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “Zorgt Defensie VS voor stijging crypto? | 80% Bitcoiners op WINST | Crypto nieuws vandaag | #978”

  1. Nice update klink wel een beetje hol dat geluid …

  2. Als alle BTC stil staat is er ook geen activiteit op de blockchain. dat is niet goed voor de miners toch? Die hebben op den duur toch de fees nodig.

Reacties zijn gesloten.