Zoom, Dell, Urban Outfitters en meer

laatste update: 12-2022


Detail van een thuiskantooropstelling op een aanrecht in de keuken, inclusief een laptop met Zoom-software voor videoconferenties, gemaakt op 9 september 2020.

Phil Barker | Toekomstige publicatie | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in de handel buiten kantooruren.

Zoom – Aandelen van de pandemische lieveling daalden 4,4% tijdens verlengde handel op maandag. Hoewel het videoconferentiebedrijf de verwachtingen voor winst en omzet overtrof, gaf het zwakke vooruitzichten voor het vierde kwartaal.

Dell – Het technologiebedrijf knalde maar liefst 6% nadat het in het derde kwartaal de verwachte omzet en winst per aandeel had overtroffen. De winst per aandeel kwam uit op $ 2,30, na aanpassingen, ongeveer 44% boven de $ 1,60 die werd verwacht door analisten gepolst door Refinitiv. De winst van het aandeel nam echter af nadat het een vooruitblik op zijn telefonische vergadering had gegeven. Aandelen waren onlangs ongeveer 1,5% hoger na sluitingstijd.

Urban Outfitters – Het kledingbedrijf voegde 2,6% toe na een beter dan verwachte omzetgroei in het laatste kwartaal, ondanks het feit dat de winst per aandeel een cent lager uitkwam dan verwacht. De CEO van het bedrijf zei dat het “aangemoedigd” was door de verkopen in het laatste kwartaal van 2019 terwijl het op weg is naar het Black Friday- en Cyber ​​Monday-weekend.

Agilent – De aandelen van het bedrijf voor consumentenelektronica stegen met 4,1% nadat het de verwachtingen voor de winst per aandeel en de omzet in het vierde kwartaal had overtroffen.

Plaats een reactie