Zoek ik zelf mijn aandelen uit??? Passief Inkomen

laatste update: 03-2023


Om aandelen te kopen gebruik ik Flatex (ontvang €175 cashback bij aanmelding):

Groeidividend, hier heb ik een abonnement op, zij selecteren elke maand ongeveer 10 aandelen die koopwaardig zijn:

Volg ons op Instagram:

Onze facebook groep:

Onze website:

#Passief #inkomen #aandelen

Dividend, investeren, bijbaan online, passief inkomen opbouwen, vastgoed, onlinejobs, minimalisme, geld verdienen online, reizen en werken, online job, geld verdienen, vanuit huis werken, thuis werken, beleggen, aandelen top 10, beste aandelen, Forex, dividend, huis verhuren, eigen onderneming, miljonair worden, eerder stoppen met werken, aandelen, aandelen kopen, Tesla kopen, Apple, Amazon, ETF, Goud, financieel onafhankelijk, investeringsvastgoed, vastgoedinvesteringen, vastgoed

4 gedachten over “Zoek ik zelf mijn aandelen uit??? Passief Inkomen”

  1. Leuke video, maar ik blijf zitten met een paar vragen:
    1. Waar neem jij die abonnementen af? Waarom kies je voor hen?
    2. Neem je dan aandelen in bekende bedrijven, of ook veel kleine, onbekende bedrijven?
    3. Waarom kiezen voor dividend, bijvoorbeeld ten opzichte van indexfondsen?

  2. Vorige week was ik ook nog in dat park in Madrid …. Was zelfs met een jas aan zeer koud toen. Of het weer is omgeslagen of dit is een oude opname 🙂

    Ga je ook buiten Europa reizen ?

Reacties zijn gesloten.