Zo voelt een paniekaanval | NOS op 3

laatste update: 10-2023


Volgens een Amerikaanse hoogleraar hebben we meer kans op angststoornissen zoals paniekaanvallen, omdat we zo vaak en veel online zijn. Hoe voelt dat, een paniekaanval? | Abonneer je NU om niets te missen: bit.ly/NOSop3

—————————————————————

NOS op 3 maakt nieuws om te delen. Nieuwsvideo’s die antwoord geven, die context bieden, die ver dichtbij halen. Ook maken we dagelijks eigen radionieuws op 3FM, FunX.
Heb je nieuws voor ons of wil je reageren? Stuur dan een mailtje naar nosop3@nos.nl of via Twitter @nosop3.

—————————————————————

HET LAATSTE NIEUWS VOLGEN:

VOLG ons op Instagram

LIKE ons op Facebook

VOLG ons op Twitter

VOLG ons op Snapchat

Google+

ABONNEER op YouTube:

Download NOS voor iOS:
Download NOS voor Android:

Help us caption & translate this video!

30 gedachten over “Zo voelt een paniekaanval | NOS op 3”

 1. Krijg dit soort aanvallen dankzij de media die de hele dag over corona dit, corona dat hebben en niks anders. Jullie kunnen het ook nergens anders over hebben, of überhaupt iets leuks vertellen.

 2. Ik heb dit ook het is echt niet fijn want als ik iets hoor dat slecht is dan blijft hem me maanden achterna gaan.

 3. Ik wordt er ook gek van!! SOMS DENK IK DAT IK DOOD GA DOOR HOOIKOORTS!! 🤣🤣

  Ok het is wel serieus.

 4. Heb ik ook gehad, je word wakker helemaal in paniek en je denkt gewoon dat je dood gaat en ik begon helemaal de huilen en rende door de kamer heen en uiteindelijk moest mijn moeder mij er uit schudden en dan is het over.

 5. Ik heb last van ptss adhd en angstaanvallen en paniekaanvallen ik snap het❤️❤️

 6. Heb ik ook allemáál gehad.
  Was zo erg dat ik in de hartbewaking zat.

  Maar ménsen zeg tegen je zelf dat gezonde reactie is dat geen vlieg kwaad kan.
  Als je hier lang last van hen ga naar huisarts om afspraak te maken psycholoog
  Dit is gewoon beter dat je hier lekker over kan praten en hij help je op alle manieren.

  Als je meer tips wil zeg het ik weet de beste tips uit ervaring!

 7. ik had gisteren in de avond terwijl ik alleen boven was een soort paniek aanval gehad…kijk het gebeurde dus zo
  ik voelde me helemaal alleen en ik was ook bang voor de omgeving om mij heen….daarna ging ik douchen en ik werd steeds meer angstig totdat ik opeens stond te huilen onder de douche…..ik voelde me toen heel erg slecht van binnen

 8. vandaag in de does kreeg ik opeens pijn ik kon niks meer zien! Alleen zwart en wit dat veranderde steeds ik zat op de grond en toen stopte het ik had een gevoel dat ik moest kotsen maar er kwam iets geels uit mijn mond maar niet te veel gewoon beetje 🤏 en toen gebeurde het weer dat zwart wit en dan kwam er nog iets geels uit m’n mond kunnen jullie me helpen? Ik snap er echt niks van!

 9. Patrick Laurij: Het is minder erg dan echt een hartaanval krijgen hahaha. Maar het blijft kut, heb er helaas ook last van. Maar ik ben wel blij dat ik niet de enige ben.

 10. Iedereen die kampt met paniekaanvallen kan geholpen worden als je maar de juiste hulp krijgt. Helaas zijn er weinig hulpverleners die snappen hoe erg paniekaanvallen kunnen zijn..

 11. Ik heb de ene keer wel last van misselijkheid en de andere keer weer niet. Ook de volgorde van hoe de paniekaanval opkomt is telkens anders. Dus de ene keer begint het met tintelingen in mijn handen/armen. Dan pas gaat mijn hartslag omhoog. En de andere keer is het weer trillingen eerst en dan erg zweten. Zo irritant. Ik heb ze echt gekregen na een hele nare tijd met mijn ex.(borderliner) Heb ze nu nog maar af en toe.

  Voor iedereen die dit leest en last heeft van paniekaanvallen. Wat mij heel erg heeft geholpen is elke dag koud douchen. Goed koud en dan 5 minuten eronder blijven staan. Geloof me dat zal de paniekaanvallen verminderen. Ik ben dat gaan doen omdat ik overal aan het kijken was voor een oplossing voor die rot paniekaanvallen. Toen kwam ik dus uit op wim hofman (The Iceman.) En dat heeft mij geholpen. En ik heb bekende om mij heen die ook kampen met paniekaanvallen en zeggen jaaa maar ik hou niet van kou. Als je echt van die paniekaanvallen af wil moet je er alles voor over hebben,want wat is nou erger kou of een paniekaanval? Probeer het en sta er voor open. Ik had meerdere paniekaanvallen op een dag die soms 3 uur lang duurde. Nadat ik dit ben ga doen heb ik soms 1 a 2 keer een paniekaanval in de 2 weken. Hopelijk helpt het ook voor jullie.

 12. Ik had dat vandaag op me werk. Dacht dood ging. Toen er ziekenauto kwam ging het weer

 13. Elke mens heeft een soort paniekstoornis voel je niet alleen ! Veel mensen zijn goed in het verbergen ervan en hebben 2 gezichten. Niet denken dat je ziek of gek bent want ik zelf ga hier ook dagelijks doorheen en denk dat ik elk moment op de grond wil vallen ! Je bent mens en je bent gezond en normaal ❤️

 14. ik heb zelf ook last van een angst / paniek stoornis. zo herkenbaar dit.

 15. Wens het me ergste vijand niet eens, iedereen die het ervaart weet alleen dit jullie zijn niet alleen, hou jullie sterk en geef jullie hoop niet op ❤️

 16. Ik heb 10 jaar medicijnen geslikt tegen paniek aanvallen. Ik ben er een paar maanden mee gestopt en dronk toen opeens een paar koffie mét caffeine. Sindsdien zijn de anvallen weer terug. Ik walg van mezelf en van het leven. Ik zit weer in de problemen. Ik slik venlafaxine en lorazepam, maar het is blijkbaar niet genoeg. Ik kan er weer niet tegen en zie het allemaal niet meer zitten. Dit maak ik nu voor de 2e keer mee en ik vraag me af of ik hier weer goed uit ga komen. Het leven is soms moeilijk. Heel erg moeilijk!

 17. Twee keer al de ambulance gebeld hiervoor. Voelt echt als sterven

Reacties zijn gesloten.