ZO VERDIEN JE MILJOENEN MET BITCOINS, ALTCOINS EN NFT’S in 2022

laatste update: 07-2022


ZO VERDIEN JE MILJOENEN MET BITCOINS, ALTCOINS EN NFT’S

Zo en dan hier de langverwachte video van DoopieCash X Pure Luxe; een soort deel 2 dus met updates over Bitcoin, altcoins, NFT’s en is onze jongste cryptomiljonair Vincent Timmer bijvoorbeeld al miljonair of moet hij nog even door traden? Maar ook veel vragen van kijkers die via onze Instagram zijn binnengekomen en uitleg over NFT’s; wat zijn dit nou eigenlijk en hoe kan je er geld mee verdienen? Met weer een mooie winactie ook; we mogen 2 daytrade cursussen van Doopiecash weggeven. En onze Floris doet in de BMW M3 ook nog even een kleine sprint tegen Berry van DoopieCash die net zijn eigen BMW M3 gekocht heeft. Toch dik 2010 PK samen. Vlammen dus weer in deze video!. Heel veel kijkplezier.

Met speciale dank aan de heren van DoopieCash, VinVin Wines voor de Taittinger Champagne en BMW Nederland voor de heerlijke BMW M3..!

Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van luxe? Volg ons dan ook even op al onze social media ✔

En check onze actuele website;

Video door Mart Hartman voor Pure Luxe Media & Events.

Interesse in een Pure Luxe video voor jouw product of bedrijf? Mail dan met Floris Wyers via floris@pureluxe.nl.

#bitcoin #miljonair #crypto #doopiecash #pureluxe #nft #nfts #money #blockchain #vincenttimmer #floriswyers

30 gedachten over “ZO VERDIEN JE MILJOENEN MET BITCOINS, ALTCOINS EN NFT’S in 2022”

 1. Cardano is onzin… Charles hoskinson is een debiel.
  Beter kijken naar Unibright plek 280 en 1,80$ nu.

  Uiteindelijk zullen alle shitcoins en honde muntjes failen.
  Beter kijken naar iets met utility en grote namen er achter zoals ,Microsoft, IBM, EY, Coca-Cola, servicenow, provide noem maar op.

  Over 6 maanden verwacht ik bedankjes van mensen

 2. Weer een top video mannen! Het cadeau van vorige keer was de Rolex brandblusser. Ik zou graag de cursus willen winnen omdat ik nu alle benodigdheden bij elkaar heb gespaard. Zoals een beeldscherm computer etc. Met de cursus zou ik hellemaal klaar zijn om eindelijk te gaan beginnen met traden!

 3. Tether is niet gebackd, ze hebben geen reserves! Het is 1 grote scam! Als de SEC Tether uiteindelijk laat dichtgooien dan zal de market cap van al het crypto wat gemiddeld 2triljoen $ US is, zwaar dalen! De Elite houden niet van crypto en ze zullen er alles aan doen om bitcoin te manipuleren, of het nou minera verbieden te minen is of wat dan ook! Ik ben scherp met bitcoin betreft!

 4. Berry vergeet wel even te zeggen dat 75% van de liquiditeit van Tethers komt dus als die een keer echt nat gaat dan heeft dat sowieso consequenties voor de koers.

 5. Informatief met een gezellige sfeer en een positieve vibe ik vraag me eigen af waar die mooie pure luxe rolex brandblusser vandaan kom? Xp

 6. Floris moet echt een tv programma krijgen zoals vroeger Gert Jan Droge. Heerlijke humor heeft hij ook

 7. Leuke video!! Ik ben ervan overtuigd dat ook de armen rijk kunnen worden, als ze verstandig investeren en hun inkomen diversifiëren. Investeren is geen plan om rijk te worden, maar de sleutel tot financiële groei en stabiliteit

 8. I'll tell you how to get rich. Saving money is good, but investing more will save you days off the future. The biggest risk of all is not taking the risk of investing. Invest now, invest wisely and be financially free.

 9. leuke video, wat is de beste manier om met cryptocurrency te beginnen en goede winst te maken, want ik ben al een tijdje bezig met mijn persoonlijke onderzoek en ik weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

 10. Dit is echt een geweldige video, maar wat mij betreft, ik maak enorme winsten op mijn investering sinds ik begon te handelen met mevrouw Harris Amelia, haar handelsstrategieën zijn top..

 11. dit is een geweldige video, kan iemand me alsjeblieft helpen met de juiste aanpak om goede winsten te maken in cryptocurrency-investeringen, ik heb geprobeerd mezelf te verhandelen met de weinige kennis die ik heb gekregen van YouTube-video's, maar mijn winst is erg slecht.

Reacties zijn gesloten.