Zo makkelijk is het aanmaken van een account bij Bitvavo!

laatste update: 03-2023


Zo makkelijk is het aanmaken van een account bij Bitvavo!

Ga naar de website van Bitvavo:

account.bitvavo.com/create?a=FCFA48D2D7

Open uw webbrowser en navigeer naar de officiële website van Bitvavo. U zult een pagina zien met verschillende opties, waaronder een knop “Registreer”. Klik op deze knop om verder te gaan.

Voer uw persoonlijke gegevens in:
U zult nu een formulier zien waarin u uw persoonlijke gegevens moet invullen. Voer uw volledige naam in, inclusief uw voornaam en achternaam. Voer vervolgens uw e-mailadres in en selecteer een veilig wachtwoord. Zorg ervoor dat het wachtwoord een combinatie bevat van letters, cijfers en symbolen. Voer vervolgens uw telefoonnummer in. Zorg ervoor dat u alle vereiste velden hebt ingevuld en bevestig vervolgens door op de knop “Registreer” te klikken.

Verifieer uw identiteit:
Bitvavo vereist dat u uw identiteit verifieert om te voldoen aan de wetgeving op het gebied van geldverspilling en terrorismefinanciering. U kunt uw identiteit verifiëren door een kopie van uw identiteitsbewijs en een selfie te uploaden. Volg de stappen op het scherm om uw identiteit te verifiëren. Dit proces kan enige tijd duren.

Activeer uw account:
Zodra uw identiteit is geverifieerd, ontvangt u een e-mail met een activatielink. Klik op deze link om uw account te activeren. Als u de activatielink niet binnen enkele minuten ontvangt, controleer dan uw spamfolder.

Maak uw eerste storting:
Na het activeren van uw account kunt u geld storten via bankoverschrijving of creditcard. Navigeer naar de sectie “Storten” en selecteer de gewenste methode. Voer vervolgens de benodigde informatie in en bevestig de transactie. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat het geld op uw Bitvavo-account is bijgeschreven.

Koop cryptocurrency:
Zodra uw storting is voltooid, kunt u cryptocurrency kopen. Navigeer naar de sectie “Kopen” en selecteer uw gewenste valuta. Voer vervolgens het aantal in dat u wilt kopen en bevestig de transactie.

1 gedachte over “Zo makkelijk is het aanmaken van een account bij Bitvavo!”

Reacties zijn gesloten.