Zijn Europese aandelen een value trap? | #111 Turbo Journaal | #AEX

laatste update: 02-2023


Het sentiment voor Europese aandelen is heel negatief, zo blijkt wederom uit een enquête van Bank of America. Op de beurs worden de aandelen verhandeld tegen 11x de winst, duidelijk onder het gemiddelde van de lange termijn. Zijn ze daarom een koopje of is het een ‘value trap’? Dat is het hoofdonderwerp van het Turbo Journaal van deze week. Daarnaast natuurlijk een rondje langs de velden met het meest interessante beleggingsnieuws dat mij in de afgelopen week is opgevallen.

#Europa #Aandelen

3 gedachten over “Zijn Europese aandelen een value trap? | #111 Turbo Journaal | #AEX”

  1. Het beeld van de strijd tussen de VS en Rusland is cynisch maar helaas waar. De VS geeft geen enkele korting aan bondgenoot Europa op de LNG die aan Europa wordt verkocht. Bedankt voor de content JP, weer heel leerzaam!

  2. Gas en Uranium zijn de keuzes voor een CO2 arme maatschappij. Batterijen zijn daarbij een belangrijker aanvulling/probleem oplosser. De rest doet er qua energie niet echt toe. Want we hebben zoveel (meer) energie nodig om onze technology Zijn effect te laten hebben.

  3. Ps uit gas maak je heel eenvoudig en zeer effectief (95%) waterstof. De bijbehorende CO2 pomp je eenvoudig direct terug in (het oude) gasveld. Ipv van het gas pomp je dan waterstof naar bv Europa door de bestaande (licht aangepast) oude gasleiding (ja dat kan). Dus gas is de goedkoopste manier om een CO2 arme maatschappij te verkrijgen. “Never sell Shell” geldt vandaag nog steeds ha ha😂

Reacties zijn gesloten.