Zelf AANDELEN kiezen valt tegen! | Maandelijks 250 euro beleggen

laatste update: 05-2022


Losse aandelen kopen valt tegen – Nieuw aandeel kopen met 45% upside volgens analisten!
💰 De beste brokers voor aandelen, ETFs en crypto (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we eerst naar mijn portfolio op dit moment, want dat valt nogal een beetje tegen. Maar dat geeft misschien wel weer hoe het er aan toe gaat op de beurs op dit moment. Vervolgens bekijken we een nieuw aandeel voor deze maand. We bekijken de laatste kwartaalcijfers, analyseren het aandeel en maken een waardering. Tenslotte ga ik het aandeel kopen en voeg ik het toe aan mijn portfolio. We maken dan ook een vergelijking van mijn portfolio met de ETF VWCE (VWRL met dividend).

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 AANDELEN KOPEN via BUX Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:27 Portfolio update
02:57 Nieuw aandeel
04:24 Kwartaalcijfers
10:49 Aandeel analyse
15:26 Analisten
15:56 Aandeel waarderen
18:24 Aankoop en vergelijking
20:48 Conclusie

#beleggen #aandelen #investeren

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

6 gedachten over “Zelf AANDELEN kiezen valt tegen! | Maandelijks 250 euro beleggen”

  1. Leuke video !! Erg interessant zulke soort videos waar je waarderingen maakt en een betje ingaat in wat ze doen en hoe ze ervoor staan!! Graag meer

  2. Vanwaar de keuze om AMAT toe te voegen naast de semicon ETF? Is dit niet een beetje dubbele exposure waar je onnodig risico loopt met het losse aandeel?

  3. Beleggen in individuele aandelen is tijdverspilling en grote kans op geldverspilling. Indexbeleggen blijkt keer op keer de beste en verstandigste beleggingsstrategie. Voor jou is dit natuurlijk geen tijdverspilling, want je maakt video's waar je geld mee verdient. De kijkers die gemotiveerd worden om losse aandelen te kopen zijn de verliezers😂

Reacties zijn gesloten.