XRP pump naar $1 en hoger? + Analyse BTC/ETH/XRP/DOGE/BADGER


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/ETH/XRP/DOGE/BADGER. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

0:27 Bitcoin
2:24 bitcoin dominantie
3:49 Ethereum
7:39 DOGE
11:06 BADGER
13:14 XRP

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perpectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

18 gedachten over “XRP pump naar $1 en hoger? + Analyse BTC/ETH/XRP/DOGE/BADGER”

  1. Goedemorgen,
    Ga de XRP van zo'n 3 1/2 jaar geleden, mijn eerste proefondervindelije coins verkopen vandaag als ze genoeg opbrengen. Heb ze nu lang genoeg in de hodl gehouden 😂

  2. ik zet geen targets, ik koop alleen de dips, liefst die diepe dips van whale-sellers, zodat ze later weer inkopen, die fukkers, ik ben klaar met de FUD, klaar met de Manipulatie, Klaar met whales. XRP TO THE MOON OR I'LL CRASH AND DIE WITH MY BAGS. fuk it

  3. Uiteindelijk flink snel weer gedumpt zag ik. Lange na die 1 dollar niet gehaald.
    Heb je nog tips of zicht op Aion? Ik Heb deze al heel lang maar er gebeurt niet zoveel. Veel verwachten dat Aion polkadot en cordano gaat volgen.

Reacties zijn gesloten.