Wow, Dit Is Puur Duivels – Willem Middelkoop


Willem Middelkoop is de oprichter van Commodity Discovery Fund, een boetiek beleggingsfonds, en zij investeren in grondstoffen en in kleine bedrijven die grote ontdekkingen doen op het gebied van goud, zilver, koper, nikkel, zink en battery medals, en hebben inmiddels150 miljoen in beheer. Daarnaast heeft Willem zijn expertise gedeeld door zeven boeken te schrijven over economie en de financiële markten, waaronder: The Big Reset, De Tesla Revolutie, Patronen van Bedrog en Als de Dollar Valt. Hij is vaak te gast bij Madelon Vos, WTFinance, Kaj Gorgels en Gold Republic.

In de podcast vertelt Willem je meer over de beleggingswereld. Want wist jij dat je pas een grote speler bent als je minimaal 1 miljard in beheer hebt? Willem houdt zijn CDFund bewust klein zodat ze ook in kleine bedrijven kunnen blijven investeren. Ook deelt Willem dat zijn CDFund in de afgelopen jaren gigantisch hard is gestegen. Zij zijn van 25 miljoen naar 150 miljoen in beheer gegaan. Het startpunt was Corona. Want er werd gigantisch veel geld bijgedrukt en de inflatie schoot omhoog. Dan vluchten mensen vaak naar grondstoffen. Ook wordt de opkomst van BRICS besproken, een mega interessante ontwikkeling, aldus Willem. Hij schrijft er momenteel een boek over. Een mega interessante podcast als je geïnteresseerd bent in finance en geopolitieke ontwikkelingen.

Volg Willem op Twitter:
Willem op Patreon:
Commodity Discovery Fund: 

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #willemmiddelkoop #finance #HTUSM

Hoofdstukken
(00:00:00) Intro
(00:01:56) Wie is Willem Middelkoop?
(00:07:22) Wanneer ben je een grote vermogensbeheerder?
(00:13:39) Wat is de kracht van Willem Middelkoop?
(00:19:37) Hoe kijkt Willem Middelkoop naar de BRICS-landen?
(00:35:38) Wat verwacht Willem Middelkoop in de komende 5 tot 10 jaar?
(00:42:52) Wat moet een starter met zijn geld doen?
(00:49:37) Hypotheek of huren? Advies van Willem Middelkoop
(00:55:41) Wat zijn de veranderingen in de financiële wereld?

29 gedachten over “Wow, Dit Is Puur Duivels – Willem Middelkoop”

 1. Willem is goeie financieel analist, had ie het bij moeten laten: z’n fonds heb ik 10 jaar gehad en met verlies verkocht

 2. Ik was vroeger altijd wel heel gecharmeerd van Middelkoop, maar toen die maar bleef posten over dat alles een groot complot is (9/11, maandlanding, corona etc) en het dus een klassieke complotgekkie bleek, daarnaast nog zijn constante verdediging van Putin en tot slot naar de resultaten te kijken van zijn beleggingsfonds en de bijbehorende belachelijke managament fee die hij rekent, kan ik niet anders dan concluderen dat het een ordinaire charlatan is. Zijn beleggingsfonds is voor helemaal niemand winstgevend, behalve voor Middelkoop zelf, die letterlijk slapend rijk van zijn investeerders is geworden. Helaas.

 3. Ik hou we rekening mee dat het een moderne oplichter is en dat ik er in ben🎉 getrapt.
  Willem staat in de quote 500 dus bij de elite.

 4. Die lul heeft het over het succes van ons fonds.
  Die man lijdt aan hoogmoeds waanzin.
  Ik ga mijn best doen om mensen te waarschuwen tegen dit soort mensen.

 5. Fred Emmer de nieuwslezer zal hij bedoelen, geen weerman.

 6. Na even zoeken denk ik dat ik weet welk Canadees koper/goud bedrijf Willem bedoelt; Brixton metals corp BBB:CA.
  Inderdaad recent hele goede samples van koper, goud en silver gevonden.
  Australisch mega mining bedrijf BHP heeft vrij recent 20% van brixton gekocht.

 7. Goed hoor, zo’n podcast van de werkende armen, ben weer helemaal bij…… Het krot waar ze in zitten benadrukt hun ellende.

 8. Steenrijke Harry D. Schultz begon begin jaren ‘60 zijn vermaarde newsletter, die hij 45 jaar runde, over goud en investeringen. Kent uw klassiekers.

 9. Heeft iemand al eens iets verdiend aan de adviezen van Willem? (Behalve Willem zelf?)

 10. Nog wat achtergrond informatie, over opwarming van het milieu. Als we spanningen houden in de wereld is men niet geneigd om de CO2 uitstoot te beperken en het vooral de rijkste landen zijn die het voorbeeld moeten geven, dus met een USA die overal maling aan heeft, is het een verloren zaak, of we moeten hard op treden tegen de USA, met hun eigen bekende sancties, om de opwarming te stoppen. In de eerste plaats moeten het de rijken zijn die de grootste boosdoeners zijn, om ze te verplichten hun huizen energie neutraal te maken, door hun daken van reflecterende materialen te voorzien, die het zonlicht onveranderd terug reflecteert de ruimte in richting de bron. Dan zou het onze regering sieren, om op hun duren wagens extra belasting te heffen en niet alleen naar het verbruik kijken, maar ook hoeveel bij de productie aan afvalstoffen ontstaat, dat moet dan niet door een rijke stinkerd gebeuren, om belangenverstrengeling te voorkomen. Ook moet de brandstof voor vliegtuigen extra belast worden, omdat die hun CO2 op 10 kilometer hoogte in de dampkring lozen en zouden elektriciteitscentrales die het zelfde doen ook hoger belast moeten worden, zodat de dampkring minder belast word en ze mogelijk de CO2 in water oplossen, om de dampkring te sparen. Als we al onze daken met reflecterend materiaal voorzien dan kan dat heel veel schelen, dat we meer energie de ruimte in reflecteren als dat we gebruiken.

 11. Weet Willem dat het patent op Bitcoin wordt gehouden door de amerikaanse N S A? Tip: Kijk eens naar de kracht van de ISO20022 altcoins.

 12. Begin jij nu ook al koekert. Afgedaan. Sekte sekte

 13. Iemand die mij kan helpen met waardevasten producten? Wat kan ik kopen wat waardevast is en goedkoop?

 14. Willem is de moderne boef een zakkenroller in schaapskleren en als je goed luistert is dit ook wat je wilt zijn wil je geld verdienen daarom ben ik een grote fan van hem! Leuke podcast boys en die gozer die naast Willem zit ken hem niet maar stelt goede scherpe vragen…

 15. Dus dankzij Wiilem zakt Groningen 😢 Fijn gevoel moet dat geven 😮

 16. Een belangrijke vraag: in welke 'commodities' investeert het fonds? Ik lees hier in de reacties dat de uitkomsten van het fonds negatief zijn en investeerders verlies draaien en dat zij hoge instapkosten moeten betalen, wat zou men kunnen doen om een vergelijkbaar, maar winstgevend fonds op te zetten, gestoeld op dezelfde principes? Is dat in dit marktsegment überhaupt mogelijk, ik ben hierin nog een totale leek? Welke boeken en sites raden jullie aan?

 17. Die Willem Middelkoop heeft altijd zo'n vervelende arrogantie in zn bakkes. Moet je wel goed door mensen heen kunnen prikken, anders zie je het niet

 18. Willem is een goede macro expert maar afgezien van zijn successen in de jaren 90 en zijn redelijk vroege enthousiasme over btc natuurlijk een waardeloze investeerder. Zijn fonds doet het ronduit slecht. Toch zijn er blijkbaar nog genoeg mensen die in zijn praatjes geloven….

 19. Mijn eerste keer dat ik jullie zie. Waarom dit vieze decor? Het leidt (mij) erg af van het gesprek als visueel ingesteld persoon.

 20. Dus hop aan de march en naar het Binnenhof en Mediapark MOSH
  PUTSCH 🇳🇱⚔️
  Daarna lullen discussieren.
  Hop vechten met zijn allen voor je vaderland maar nee ze xenken hier aan eigen portemonnee

 21. Willem Middelkoop. Je loopt altijd achter de feiten aan. 🙂 Is een feit toch ? Willem.

 22. Voor Nederland gaat het nu om keiharde politieke bewegingen. Dat financiële kwesties nu worden worden besproken is eigenlijk totaal onzinnig te noemen.

 23. Islam asielzoekers maken Ter Apel jarenlang onveilig. Overheid en media kijken weg. Cencuur is dictatuur

Reacties zijn gesloten.