World Wrestling Entertainment, Bed Bath & Beyond, Tesla, Costco

laatste update: 02-2023


Chief Brand Officer en tv-persoonlijkheid van WWE, Stephanie McMahon houdt haar keynote-toespraak tijdens de opening van Sports Matters in combinatie met All That Matters 2016 in Singapore op 14 september 2016.

Roslan Rahman | AFP | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in premarket-handel.

Wereldworstelvermaak — De aandelen stegen met 9,7% nadat Vince McMahon zichzelf tot uitvoerend voorzitter van het bedrijf had gekozen, ondanks zijn pensionering vorig jaar vanwege een schandaal over seksueel wangedrag.

Bedbad & daarbuiten — De detailhandelaar daalde met 12,4%, voortbouwend op de forse verliezen van donderdag, nadat het management zei dat het bedrijf weinig geld heeft en een faillissement overweegt. KeyBanc verlaagde zijn koersdoel voor het aandeel van $ 2 naar 10 cent, daarbij verwijzend naar de bezorgdheid over een faillissement en zwakke fundamentals.

Tesla — De aandelen daalden met 6,4% nadat de fabrikant van elektrische voertuigen de prijzen verlaagde voor zijn Model 3- en Model Y-voertuigen in China.

Silvergate hoofdstad – De crypto-gerichte bank voegde toe aan haar verliezen op donderdag na een downgrade van JPMorgan naar neutraal van overwogen. Het bedrijf haalde Silvergate’s slechter dan verwachte uitstroom van deposito’s aan en twijfelde aan de winstgevendheid van het bedrijf op lange termijn. De aandelen daalden premarket met 14%, na donderdag een verlies van 42% te hebben geboekt.

Costco — De aandelen van de groothandel daalden met meer dan 1% in premarket, zelfs nadat het bedrijf solide verkoopcijfers voor december rapporteerde. Costco rapporteerde in december 2022 een netto-omzet van $ 23,8 miljard, een stijging van 7% op jaarbasis.

Lululemon — De maker van atletische kleding voegde 1,8% toe na een upgrade naar overgewicht van gelijk gewicht door Wells Fargo, die zijn momentum en aantrekkelijke aandelenkoers noemde. In de tussentijd, Ulta verloor 1,8% nadat ze van gelijk gewicht waren gedegradeerd tot ondergewicht. Bad- en lichaamswerken verloor 1,7% nadat het bedrijf het van overgewicht naar een gelijk gewicht verplaatste.

Zonneren, Sunnova, Eerste zonne-energie — De aandelen van de zonne-energiebedrijven wonnen elk meer dan 1% nadat ze door Wells Fargo waren opgewaardeerd van een gelijk gewicht naar overwogen. Analisten noemden een verbeterde regelgeving in 2023 en wind in de rug, waaronder ESG-mandaten en de-carbonisatiedoelstellingen van de overheid en het bedrijfsleven.

Ontdek Financieel, Synchroon Financieel — De aandelen in consumentenfinanciering stonden onder druk nadat ze door Barclays waren verlaagd van overwogen naar gelijk gewicht. Barclays-analist Mark Devries zei in een notitie dat deze aandelen waarschijnlijk zullen dalen als de economie in een recessie terechtkomt. Discover daalde 1,5% in premarket-handel, terwijl Synchrony 1,8% verloor.

– Yun Li, Tanaya Macheel, Jesse Pound en Michelle Fox van CNBC droegen bij aan de rapportage

Plaats een reactie