WIST IK DIT MAAR TOEN IK BEGON MET BELEGGEN in 2022

laatste update: 06-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Door jaren te beleggen heb ik veel geleerd. Dat kwam vooral door veel fouten te maken – vandaag deel ik die fouten

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

9 gedachten over “WIST IK DIT MAAR TOEN IK BEGON MET BELEGGEN in 2022”

 1. Hey Focus,
  Hoe denk je inmiddels over het aandeel van HP. Tijdje geleden vond je hem ondergewaardeerd (bleek uit je analyse) en sinds die tijd is hij flink gestegen met ongeveer 35%. Is er fundamenteel iets veranderd of is hij nu wel ongeveer de juiste waarde en lijkt het je verstandig om uit te stappen? Of denk je dat hij nog potentie heeft.
  Nog een video over het uitleggen van het analyseren (niet alleen voor het kopen maar ook voor het verkopen) van aandelen zou misschien fijn zijn.

 2. Hoi Focus, een tijdje geleden heb jij afstand gedaan van Nio. Momenteel ben ik ingestapt toen ik zag dat de verkoopcijfers beter waren en Shell nu een samenwerking is aangegaan met Nio. Is hierdoor jouw blik op Nio veranderd of heb jij nog steeds twijfels?
  En blijf vooral doorgaan met de informatieve content!

 3. Hoi Focus, zou je een keer kunnen uitleggen hoe accumulerend dividend precies werkt voor jou als belegger. Ik begrijp dat je je dividend wordt herbelegd, maar het is mij niet helemaal duidelijk wat dat voor jou betekent.

 4. Hey Focus. Ik beleg nu 12 maanden lang 225 euro in de maand in S&P etf. Nu wil ik aankomend jaar 250 euro gaan beleggen per maand. Zou in de helft 125 aan S&P 500 doen en die andere 125 in een andere Etf om meer te spreiden of is het slimmer om met dat bedrag 250 per maand in 1 Etf beleggen?

 5. Hey focus. Leuke video! Dankzij jou ben ik ook gestart met beleggen op 21 jarige leeftijd 🙂 zou je mss eens een video kunnen maken over bepaalde platforms of websites waar jij al die informatie vandaan haalt van bepaalde bedrijven (hun omzet, outsstanding shares) en hoe je bepaalde bedrijven in het oog krijgt?

 6. Hey Focus, je geeft aan dat er geen transactiekosten in rekening worden gebracht over de kernselectie maar dit geldt enkel over één transactie per maand met hetzelfde ISIN code. Kan je in het vervolg een toelichting geven over de exacte kostenstructuur bij DEGIRO?

 7. Hey, ik wil beginnen met beleggen maar denk nog na over welke broker. Maar waarom zou je ook met degiro beleggen als je daar transactiekosten hebt en bij bux niet? Wat is het verschil dan?

 8. Hoi, weet iemand hoe pandrechten werken (Hierover staan voorwaarden in de klantovereenkomst tussen de belegger in ABN AMRO). Je kunt/gaat pandrechten vestigen maar ook verlenen.
  Waarom zou ik pandrechten moeten verlenen aan de bank als het een voor hun risicoloos product is, je kunt immers geen negatief saldo opbouwen op je transactierekening. Hiermee kan de bank dus geld claimen bij mij terwijl ik volgens hun eigen voorwaarden niet in de min kan komen. Is dit betrouwbaar of begrijp ik de tekst niet?

Reacties zijn gesloten.