WIN: Tickets Bitcoin Amsterdam 2023! | Top omzetten voor grote miners | Crypto nieuws vandaag | #967 in 2023

laatste update: 11-2023


Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:42 Volgende week: Bitcoin Amsterdam! Win 2×2 tickets bij BLOX
02:33 Miningsector heeft top maand in september
06:03 CZ en SBF hadden bijna samen exchange gestart in 2019
08:23 Bankensector EU werkt aan groot cryptoproject
11:50 ETH fees extreem laag, bodem voor koers?
14:02 Koerrrsen koerrrsen!
16:36 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “WIN: Tickets Bitcoin Amsterdam 2023! | Top omzetten voor grote miners | Crypto nieuws vandaag | #967 in 2023”

  1. Luister graag naar jullie maar er zit een nare brom in het geluid en wat gedreun ( achtergrond geluid) Verder lekker zo door gaan 👌🏻

  2. Ik had graag gekomen naar BTC A'dam, maar helaas zowel op X als op Insta een ban gekregen door positieve berichten over Julian Assange en Edward Snowden te plaatsen, lol de ironie.

Reacties zijn gesloten.