Willem Middelkoop uit zorgen | Binnenkort: Dutch Blockchain Days | Crypto nieuws vandaag | #886 in 2023

laatste update: 09-2023


Willem Middelkoop laat in een tweet een zorgwekkende trend zien over de Amerikaanse schuld en denkt dat dit op lange termijn fout kan gaan. Ook blikken we vooruit op de Dutch Blockchain Days. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:14 Willem Middelkoop uit zorgen over schuld
03:50 Elizabeth Warren heeft nieuwe kritiek op crypto
07:31 Crypto vanaf vandaag weer legaal in Hong Kong
09:34 Dutch Blockchain Days
11:11 Koersanalyse
13:41 Outro
—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “Willem Middelkoop uit zorgen | Binnenkort: Dutch Blockchain Days | Crypto nieuws vandaag | #886 in 2023”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. jij bent veel te verliefd op je crypto en je hebt last van cognitieve dissonantie omdat anderen je geidealiseerde beeld van bitcoin overhoop gooien. En weet je wat destructief is? Grote partijen die jouw of mijn positie cq holding steeds onder water drukken. Alles onder het mom van vraag en aanbod maar het is gewoon jatten. Je moet je niet richten op kritische mensen maar op de partijen die van alles lopen te pumpen en dumpen met 10x leverage. Jij wordt misselijk van kritiek. Ik wordt misselijk van dom geld dat de hele dag op een knop zit te hengsten.

  3. Ik dacht NAVO de titel dat Willem Middelkoop geen zorgen meer had…..😂

  4. Willem middelkoop ahhaha de complot idioot van Nederland

Reacties zijn gesloten.