Wij Stoppen Met Daytraden!!

laatste update: 06-2023


Wij Stoppen Met Daytraden!!

In deze video nemen we jou mee in het feit waarom wij stoppen met daytraden… en waarom je op sommige momenten even zou moeten stoppen met daytraden om jou leerproces te versnellen!

Snel, veilig & vertrouwd je cryptocurrency aankopen
🔶Bitvavo:

Maximaal profiteren van de markt door optimaal alle kansen te benutten zoals long, short en het toepassen van leverage?
🔶

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#daytraden #Traden #Doopiecash

30 gedachten over “Wij Stoppen Met Daytraden!!”

 1. toffe video weer mannen, komt meer als geroepen dan verwacht! ik merk dat ik hier idd echt midde in zit, merk wel dat ik technisch slimmer word maar door die sleur nogsteeds door ga in wat ik zou moeten vermijden. deze video is wel confronterend maar dat is juist goed. zo jammer dat jullie niet nog iemand zoeken om te mentoren/te latene spartelen tot ie kan zwemmen!!

 2. Ik hield altijd een visueel en excel orderdagboek bij. Nu voel ik mij een beetje rot doordat ik ben gestopt met excel maar nog wel visueel alles bijhoud met notes erbij. Zo heb ik een duidelijk en direct overzicht. Hoe hebben jullie dit gedaan. Allebei of 1 van de 2?

 3. Rare vraag, wat is limit orders zetten en Essents terug kopen ?
  Dat doe ik twee keer per dag. Is dat daytraden?

 4. Kijk dit is super om met iedereen te delen door plat. Meer focus op de stof en huiswerk waardoor zelf minder maar selectiever ben gaan traden. Meer focus op het proces geeft mij meer motivatie. 👍🏼💥💫

 5. liet mij even schrikken toen ik zag (Wij stoppen met …….)
  hahaha. Success heren❤

 6. Die 100 Dollar challange verloopt niet zo lekker voor de boys! Respect, keep up the good work!

 7. Dit is weer goude waardevolle content boys… thanks… en die titel ook 😂😂

 8. Eerlijk aangeven dat het soms niet lekker loopt. Verlies lijden is nooit leuk!

 9. top video mannen laatst voor kerst nog voorgehad na 2 weekjes rust er terug ingevlogen maar met minder doe je dus echt veeeeeel meer thanks boys steeds suuuuuuper content

 10. Jullie hebben het nooit over backtesten van indicators. Hoe goed werkten de indicators in het verleden? De huidige systeem van support en resistance is ook niet meer van deze tijd. Dat systeem komt uit de aandelenmarkt en werkt niet zo goed op de crypto markt. Waar je juist op focust is je risk management en je verliezende trades te kunnen minderen, want je wint juist op de lange termijn door je verliezen te kunnen verminderen en niet door meer trade wins binnen te proberen te slepen.

 11. mee eens beginnen met trade is het zorgen voor je risk vaak worden er te grote posities geopend en te snel in positie komen terwijl de setup niet goed genoeg is en de verliezen groter zijn dan de winsten waardoor je eigenlijk geen rust heb en uiteindelijk op geef ik heb dit in het verleden ook gehad, zorg voor goed risk management en wacht tot de juiste setup er ligt en ga dan pas in positie dat is mijn advies

 12. Ik ben ook gestopt met daytraden en verder gegaan met swingtraden dat bevalt me wel. Het is natuurlijk niet elke dag feest op de markt.

 13. Al eens overwogen om naar de loopring exchange over te stappen? Traden tegen lagere transactiekosten en met de hoogste veiligheid. Layer 2 solution en nog relatief weinig mensen praten er nu over.

 14. doopiecRash? her-orienteren, bezinnen en weer doorgaan; fouten maakt iedereen

 15. perfecte timing! ik loop daar nu tegen aan. Het traden begon net lekker voor mij te lopen (lees ik was aan het traden met al kleine winsten wekelijks, iig geen verliezen) toen vond ik het allemaal wel te langzaam gaan en heb ik een cursus bij gekocht, ben meer groepen gaan joinen en heb de "chart tijd"verdubbeld. Nu is het pap in mijn hoofd 🤣 het lijkt allemaal verloren te zijn. weet nu even niet waar ik moet beginnen en het vertrouwen is inderdaad zo goed als weg. het is wel lastig om uit zo'n situatie zelf uit te komen vind ik. toch maar een paar dagen 0 trade dingen proberen dan

 16. Ik dach wat krège we nâh, die daupie gaste gan stoppûh…. pffff mot eive bèkomûh…lekkâh wiekend gaste

 17. Je kan beter gaan forex traden is 100x beter dan crypto

 18. En toch ben ik benieuwd of jullie vermogensgroei sneller is gegroeid door jullie lange termijn investeringen, affiliate commissies en leerprogramma’s of door het daytraden. ik verwacht door de investeringen maar investeren is moeilijker te moneytisen dan daytrading. Het is een onderbuik gevoel maar ik denk dat er veel meer geslaagde investeerders zijn dan daytraders.

 19. ….er lopen heel veel wegen naar Rome…. vooral Den Haag 🤣 Go Berry!!
  Maar goede video. Rust in het koppie is geen bijzaak maar hoofdzaak. Een goed plan bestaat uit Overzicht, Structuur en rust!

 20. ik zou zeggen, geef nooit op! ieder zijn eigen keuze natuurlijk , maar ik zou zeggen je hebt in het leven ook altijd tegenslagen. en wil je echt succes hebben dan moet je door blijven gaan, blijf altijd kijken naar wat je kunt verbeteren op ieder vlak, want succes komt nooit zonder tegenslagen 🙂

Reacties zijn gesloten.