Wij Halen Onze Funds Van Bybit!!! in 2023

laatste update: 02-2023


Wij Halen Onze Funds Van Bybit!!!

In deze video gaan we jullie laten zien hoe wij onze funds van Bybit afhalen, en waarom.
Je kan namelijk met al je funds traden zonder dat alles daadwerkelijk op de exchange staat.
Hoe je dat doet, zie je in de video van vandaag!

Official partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€1000 gratis handelskosten*):

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Bybit #traden #Doopiecash

30 gedachten over “Wij Halen Onze Funds Van Bybit!!! in 2023”

 1. Bedankt voor weer een hele nuttige video mannen 👍.

  Er bestaan erg veel merken en type Ledgers op de markt. Wellicht kunnen jullie iets vertellen over de verschillen en waar je op moet letten bij aanschaf?

  Gr Brian

 2. Weer een leerzame video mannen, thnx!! M'n pavlov reactie was nonderju, ben ik net naar Bybit, is er nu ineens stront aan de knikker ofzo?! Maar goed gelukkig niet dus, op naar de 1M ;))

 3. Grappig. Dacht laatst al zoiets, dat je met minder geld en meer leverage tot dezelfde uitkomst zou moeten kunnen komen. Dat je dus niet je gehele portofolio hoeft te gebruiken. Maar aangezien ik nog niet zo ervaren ben, dacht ik later, zal wel niet. Zo fijn, deze bevestiging. Dank wel Doopiecash voor jullie video's. Enorm leerzaam!

 4. Zouden jullie een video kunnen maken voor als je al een winstgevende trader bent. over je bent consistent winstgevend wat nu? Hoe bepaal je wat je aan jezelf uitbetaald, hoeveel je spaart, hoeveel je investeert in assets/inkomstenstromen etc. Hoe gaan je om met slipperage etc. Wat doen jullie qua pensioen opbouw. Waar moet je nog meer aan denken/opletten? Etc etc.

  Jullie content hebben me winstgevend gemaakt en waardeer jullie altijd super erg!❤ Het lijkt me tof om een video voor ‘geavanceerde’ traders te zien!

 5. Holy moly! Dat wist ik dus niet.. Maar dan kan je theoretisch gezien je account ook staken ( die 5 BTC) voor een paar % per jaar.. 🤓Terwijl je dan trade met die 1btc.. en je winst steeds bij de staking zet.. Dat is dan win/win 😱.

 6. Welke ledger gebruiken jullie mannen? Ik wil dit ook gaan doen met mijn investeringen

 7. Hoe is je winst even groot?
  Jullie zeggen toch altijd dat meer leverage niet meer geld betekent???

 8. Aha heel slim! Maar hoe kan je steeds bepalen hoe groot je positie is? De btc prijs verandert elke keer. Berekenen jullie dat constant handmatig?

 9. met een klein account op deze manier ligt je liquidatie prijs natuurlijk een stuk lager en zul je de stoploss zeer strak moeten hebben en dus meer kans hebben uitgestopt te worden

 10. Heel nuttig dit. Maar jullie zeggen dat jullie het al jaren zo doen. Toch is dit de eerste keer dat je het zo vertelt. Eerder zei je dat je positie altijd op 10x stond en dat je er eigenlijk nooit aankwam omdat het niet nodig was… maar toch bedankt voor de uitleg 👍

 11. Ik schrok eerst van de titel van de video. Kwam ook omdat ik gisteren niet op Bybit kon inloggen. Gelukkig alles oké met het platform.
  Wel weer een must watch video voor risico management. Top!

 12. Super advies 👍👍👍. En zo logisch en voor de hand liggend. Dat we daar zelf niet op komen………

 13. GMX is een aanrader als je niet houdt van centralised exchanges

 14. Ben je niet meer exposed aan slippage als je met hoge leverage trade?

 15. een vraagje voor een kleiner account zou je ook een deel van je funds kunnen 'staken in de earnings platforms en ook je leverage vergroten … of brengt dit onnodige risico's mee ivm liquidatie prijs

 16. Betere titel HOE halen wij onze.. etc. dit is clickbait, ik denk bybit heeft een serieus issue..

 17. Is het niet zo dat je extra fees moet betalen als je met een hogere leverage trade?

 18. Leverage is ook handig als je meerdere orders wilt plaatsen op diverse crypto assets. 😉

 19. Dat Bybit shit is, was al lang duidelijk. Die toko werd gedragen door enkele grote crypto-Youtubers. Jullie zijn er destijds ook door gesponsord?

 20. Nuttig! En een exchange die gehacked is of failliet is (mits je hem terug krijgt door rechtzaken) wel de beste HODL😅

 21. Hey mannen,

  Ik heb dit dus ook geprobeerd. ik heb om mijn ledger funds staan. deze heb ik ook meegenomen in de btc positie calculator berekening. Maar toch werkt het bij mij niet.
  Komt dit omdat deze funds nog nooit op bybit gestaan heeft?
  Moet dit eerst op je account hebben gestaan voor je het over zet naar je ledger of is dit helemaal niet van toepassing, want het werkt namelijk niet.

  Iemand enig idee ?

 22. zouden jullie mij meschien iets kunnen uitleggen, heb maar geen idee hoe ik m'n geld van bybit afhaal.

Reacties zijn gesloten.