Werken aan een PASSIEF INKOMEN door beleggen en ondernemen in 2023

laatste update: 01-2023


De beste wensen en een gelukkig nieuwjaar! Maar wat zijn mijn plannen en verwachtingen voor 2023?
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Iets meer dan 5 jaar geleden begon ik met dit kanaal, waarbij het doel is om te werken aan een passief inkomen. De afgelopen jaren hebben we veel geleerd, meegemaakt en heb ik iets moois op kunnen bouwen. Maar wat zijn mijn plannen en verwachtingen voor 2023?

In deze video bespreek ik mijn plannen met betrekking tot het Youtube kanaal, maar ook met producten en diensten waar ik aan wil werken. Maar natuurlijk kijken we ook naar wat het beleggen in 2023 gaat brengen en of beginnen met beleggen in 2023 interessant is.

Jij wordt een nog belangrijker onderdeel van mijn toekomst, dus laat ook zeker je feedback achter. Jouw reactie, mening, tip of feedback zorgt ervoor dat ik betere content kan maken!

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:59 Feedback
01:36 Plan 2023
03:40 Producten en diensten
06:14 Beleggen in 203
09:56 Afsluiting

#beleggen #investeren #ondernemen

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

10 gedachten over “Werken aan een PASSIEF INKOMEN door beleggen en ondernemen in 2023”

  1. De beste wensen en een gelukkig en succesvol 2023 🎉
    Laat me weten wat jouw plannen zijn en laat je feedback op mijn plannen achter 👇

  2. De beste wensen voor 2023 en dat het een leerzaam jaar mag worden, zeker voor al die startende beleggers

    Verder wens ik je veel succes met je kanaal. Dat er maar vele interessante en leerzame video's mogen verschijnen.

  3. Happy 2023🎉 Ruud! Graag meer info over obligatie etf’s. Groetjes

  4. Klasse man. Getuigd van karakter dat je je ziel niet verkoopt als influencer aan grote adverteerders. Chapeau en al het beste voor 2023!

  5. De beste wensen voor 2023! Ben vooral benieuwd naar de content over online ondernemen, ik wil hier dit jaar ook meer naar gaan kijken en content over gaan maken.

Reacties zijn gesloten.