Wereldworstelen, bad in bed, Costco

laatste update: 01-2023


Shoppers staan ​​in de rij voor een Costco om voorraden te kopen nadat het Hawaïaanse ministerie van Volksgezondheid de bewoners woensdag adviseerde om voor 14 dagen voedsel, water en andere benodigdheden in te slaan voor de mogelijke risico’s van het nieuwe coronavirus in Honolulu, Hawaï, VS Februari 28, 2020.

Met dank aan Duane Tanouye via REUTERS

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

Wereldworstelvermaak De voorraad worstelamusement steeg met bijna 17% nadat WWE aankondigde dat oprichter Vince McMahon terugkeert in de raad van bestuur en dat het bedrijf strategische stappen onderzoekt. McMahon trad vorig jaar terug als CEO na een onderzoek naar seksueel wangedrag, maar bleef meerderheidsaandeelhouder. The Wall Street Journal meldde dat McMahon terugkeert om een ​​mogelijke verkoop van het bedrijf na te streven.

gerelateerd beleggingsnieuws

CNBC Pro

R1 RCM — De aandelen van het technologiebedrijf in de gezondheidszorg stegen met 10,2% nadat het bedrijf zijn omzetvooruitzichten voor 2023 had verhoogd. Het bedrijf bevestigde ook zijn prognose voor het volledige jaar 2022.

Costco groothandel — De aandelen van de big-box retailer stegen met ongeveer 7,3% nadat het solide verkoopcijfers voor december rapporteerde. Costco boekte in december 2022 een netto-omzet van $ 23,8 miljard, een stijging van 7% op jaarbasis. Evercore ISI voegde Costco ook toe aan zijn “fab five”-lijst, en zei dat het een defensieve krachtpatser is.

Eerste zonne-energie — De aandelen van First Solar stegen met 7,8% nadat Wells Fargo het opgewaardeerd had naar overwogen, zeggend dat de Europese energiecrisis en de Inflation Reduction Act in de VS de vraag naar zonne-energie zullen stimuleren.

Bedbad & daarbuiten — De aandelen kelderden met ongeveer 22,5% nadat de detailhandelaar waarschuwde dat hij geen geld meer had en een faillissement dreigde te overwegen. Dat was voor KeyBanc aanleiding om het koersdoel met 95% te verlagen naar 10 cent van $2 per aandeel.

Tesla — De aandelen van Tesla stegen met bijna 2,5% nadat ze eerder op de dag tot hun laagste niveau in ongeveer twee jaar waren gedaald. Tesla verlaagde de prijzen voor zijn Model 3- en Model Y-voertuigen in Azië.

Silvergate hoofdstad De aandelen van de crypto-gerichte bank daalden met 2,6%, wat bijdroeg aan het verlies van 42% van de vorige dag. JPMorgan verlaagde de rating van SI van overwogen naar neutraal, daarbij verwijzend naar de slechter dan verwachte uitstroom van deposito’s van Silvergate en twijfels over de winstgevendheid van het bedrijf op de lange termijn.

Greenbrier-bedrijven — De aandelen daalden met 17,9% nadat de laatste kwartaalcijfers van de maker van de railverzorging de schattingen van analisten misten, hoewel de inkomsten de verwachtingen overtroffen, volgens consensusschattingen op FactSet. CEO Lorie Tekorius zei dat hogere kosten voor uitbestede onderdelen en materiaaltekorten de productiemarges schaden.

Agilent-technologieën — Aandelen daalden 2,9%. Agilent zei donderdag dat het zal samenwerken met Akoya Biosciences om oplossingen voor weefselanalyse te ontwikkelen. De aandelen van Akoya stegen met 9,5%.

MGM Resorts International — De aandelen stegen met 5,8% nadat Stifel de horeca-aandelen had geüpgraded naar buy from hold, en zei dat het zou profiteren van een sterk herstel in Las Vegas.

Voja Financieel — Het financiële aandeel won 4,7% na de upgrade van JPMorgan naar overwogen van neutraal. Het bedrijf noemde Voya’s activiteiten met een lager risico, het vermogen om kapitaal te genereren en waardering als pluspunten.

Doximiteit — De aandelen daalden met 4,7% nadat Morgan Stanley de online netwerkservice voor medische professionals had verlaagd van onderwogen naar onderwogen, en zei dat er het komende jaar een verdere groeivertraging zal zijn in de digitale advertentieruimte voor de gezondheidszorg, volgens FactSet’s StreetAccount.

– Michelle Fox, Alex Harring, Yun Li, Tanaya Macheel, Jesse Pound en Samantha Subin van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie