Wel of niet vertellen over je #coach #methode in je #video marketing ? in 2023

laatste update: 03-2023


#coachmethode #videovakvrouw#ondernemer

Wel of niet vertellen over je #coach #methode in je #video marketing ? Ik heb een beter idee:

Wil je meer doen met video voor je bedrijf? download gratis een effectief video script dan kan je meteen beginnen:

Ik ben de Videovakvrouw. In een land vol onzichtbare ondernemers is je eigen telefoon genoeg om jezelf een podium te geven – precies voor de mensen die jij wilt bereiken. Abonneer je op dit kanaal want ik help je om jezelf goed in beeld te zetten bij je doelgroep.

Volg me ook hier:

https://www.linkedin.com/in/elisabethgriffioen/
Instagram:

180 wel of niet over je methode praten?

Vraag: “als teamcoach werk ik met een bepaalde methode, daar ben ik echt super enthousiast over. Zal ik in mijn video’s ook over die methode vertellen?”

Ja heerlijk zo’n methode waar je veel mee bereikt in je werk als coach. Ik kan me voorstellen dat daar graag over praat. Toch kun je beter iets anders zeggen in je video’s en wat dat precies is deel ik met je in deze video.

Ik ben de Videovakvrouw. In een land vol onzichtbare ondernemers is je eigen smartphone genoeg om jezelf een podium te geven – precies voor de mensen die jij wilt bereiken.

Disc, Insights Discovery, #NLP, #ACT, #RET, #EFT, #TA, #STAR #MBTI, #opstellingen, #kernkwadranten, #drijfveren, #humandesign, #socratisch, #oplossingsgericht, #provocatief en dan hebben we natuurlijk ook nog #mindful.

Ik heb nieuws voor je: je hebt wel wat beters te vertellen in je video’s dan dat je ons je methode uitleg. Hoe goed die ook is.
Je doelgroep wil het heus wel weten. Alleen niet nu. Die willen eerst een paar andere dingen van jou horen. Video’s helpen je om in gesprek te komen met je doelgroep. Dankzij je video’s gaan mensen je vragen om in hun bedrijf of team te komen doen waar je goed in bent. Coachen. Of een training geven. Superfijn dat video daar zo goed voor werkt. Als je tenminste de goede dingen zegt. Want voordat we ook maar iéts willen horen over je methode willen we eerst andere dingen weten, namelijk:

Wat hebben we eraan als we jou inhuren? Wat voor resultaat kunnen we verwachten? En dat betekent dat jij in je video’s beter dan over je methode, iets kunt vertellen over waar je je klanten naartoe brengt: wat verandert er als we met jou gaan werken? Extra voordeel van hierover vertellen is dat je automatisch zelf ook blij wordt. En dat zien we in je ogen, dat straal je uit en daar knapt je hele video ook nog eens van op. Dan is dus heel anders dan bij een uitleg over een ingewikkeld systeem.

En als je dan hebt uitgelegd wat we aan je hebben, help dan ook alvast een beetje. Blijf niet aan de zijlijn staan, maar geef een tip waardoor we alvast een eerste stap in de goede richting zetten. Die tip hoeft niet in 1 keer tot wereldvrede te leiden. Je toekomstige klant moet wel het idee hebben: dit brengt mij verder.

Dan is de eerste stap gezet, de eerste steen in de relatie tussen jou en je toekomstige klant gelegd, en daarna, maar alleen daarna, mag je, in een volgende video, iets kleins over je methode vertellen.

Dankzij je video’s word je gekozen om wie je bent, omdat er vertrouwen is in je vak-mens-schap. En dus niet vanwege je methode. Dus verstop je daar niet langer achter. Maak je die video waarin je vertelt waar je je klanten brengt? Ik ben benieuwd. Zet de link anders even in de comments! En als je denkt: hoe moet ik dan beginnen met die video? Bekijk deze video want daarin vertel ik over 1 hele goede manier om je kijker meteen vanaf het begin te betrekken bij je video.

Bekijk meer video’s over zelf video maken voor je bedrijf en over videomarketing.

Bekiijk de video’s over werken met video-scripts:

Ik geef je tips over de beste spullen om te gebruiken bij je video-opnames: microfoons, licht en camera:

Zo begin je een video op de goede manier (zodat je kijkers niet meteen weer afhaken):

Maak je eigen videoserie, volg deze stappen:
Deel 1:

Deel 2:

Deel 3:

Deel 4:

Deel 5:

#contentstrategie #youtube
#videotips
#bedrijfsvideo
video strategie
#videomakerUtrecht
#bedrijfsfilm tips
#videoscript
#devideovakvrouw
#elisabethgriffioen
#videomarketing
#coachmethodes
#nlp
#act
#STAR
#coaching
#teamcoaching coachingstechnieken boek
coachingsmodellen
gesprekstechnieken coaching
coachingstechnieken onderwijs
coachingsvaardigheden voorbeelden
laddermethode coaching
coaching tools
provocerende gespreksvoering
#videovakvrouw

9 gedachten over “Wel of niet vertellen over je #coach #methode in je #video marketing ? in 2023”

  1. Heldere uitleg, Elisabeth! Vooral focus dus op wat je voor iemand of een bedrijf oplost. Grappig bedacht ook met die aardappels. Daar vond ik wel verrassend. ik vroeg me af: Wat gaat ze toch doen met die aardappels? en wat heeft dat nu met coaching te maken? Grappig gevonden!

  2. Precies zo is het! Hoe de piepers gejast worden is niet spannend. Vertellen wat het zal worden diner is wél interessant.

  3. En dit geldt niet alleen voor coaches maar ook voor hondentrainers!

  4. Niet het vliegtuig, maar de bestemming… Goede tip waar we allemaal wat aan hebben!

  5. Gevaar van verliefd zijn op een methode: als je met een hamer van huis gaat, zie je overal een spijker in. Kijk eerst of je wel met een spijker te maken hebt.

  6. Hoe doe je dat (of hoe doe ik dat, in dit geval) als je wil laten zien hoe een schilderij tot stand komt? Dat is dan wel de methode, én het resultaat!

Reacties zijn gesloten.