WEL of NIET? Koers BITCOIN rustig rond $37.000. Komt er eind DEZE WEEK veel volatiliteit?

laatste update: 12-2022


Bitcoin Magazine NL voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de cryptowereld. Dit doen we met verschillende rubrieken:

In Koerskijken neemt John van Meer, ook wel bekend als de Bitcoin Consultant, de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de Technische Analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Kijk voor meer informatie over John van Meer en zijn analyses op Ga naar om meer te weten te komen over de trading cursus van John. #Bitcoin #deBitcoinConsultant #BitcoinMagazineNL

In de podcast Hup Bitcoin bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week en hebben we soms een gast.

Bekijk onze kanalen om om de hoogte te blijven:
Website:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Telegram: L

12 gedachten over “WEL of NIET? Koers BITCOIN rustig rond $37.000. Komt er eind DEZE WEEK veel volatiliteit?”

 1. Als we nu nog een keertje omhoog gaan dan is dat alleen maar om de rest wat nu ineens ook bearish is nog ff uit de boom te schudden! Van nu weet ik het ook niet meer ik ben weg! Maar we gaan dus down

 2. Top video weer John! vraag je editor even om het einde te trimmen van de video, deze loopt al paar dagen lang door met zwart beeld, of is dit om boven de 10minuten uit te komen?

 3. Goedemorgen,

  Op het dagelijks tijdframe is de Macd indicator naar groen gedraaid en ook de DMI indicator lijkt een potentiële trend verandering aan te gaan geven. Zou dus bullish moeten zijn 👍🏻😀

 4. Goedemorgen,

  Ik snap de analyse van bitcoin die gegeven word.
  Ik begrijp alleen niet hoe er altijd daarna analyses gegeven worden over altcoins wat de verwachting zal zijn en hoe deze zal uitbreken.
  Want als bitcoin neerwaarts gaat trekt hij alles mee naar beneden..

 5. Ik vond je echt tof met elke keer weer een goede analyse maar sorry ik stop met naar je video’s te kijken, ik vind het echt belachelijk dat de laatste 2 minuten gewoon zwart beeld is. Walgelijk wat mensen wel niet doen voor een paar cent, sorry.

 6. Wat betreft Doge; ongeloofelijk, haast exact zoals je had voorspeld, chapeau! Zal t nu een 2e pump gaan maken richting de .45? Bedankt!

 7. Dapper dat je elke dag een video blijft maken ondanks dat er niks gebeurt nu. Bedankt 👍

 8. Investing in crypto is a more lucrative way of making money

Reacties zijn gesloten.