Weer forse kritiek op SEC | ETH kon half uur geen blokken bevestigen | Crypto nieuws vandaag | #877

laatste update: 05-2023


De grootste ondernemersorganisatie ter wereld heeft zich in de strijd tegen de SEC gemengd. Noemt dat het handelen van de SEC tegen de wet in gaat. Ook was er kortstondige paniek in de Ethereum community, voor een half uur werden er geen blokken bevestigd en het was niet duidelijk waardoor. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:40 Chamber of Commerce uit kritiek op SEC
03:48 Do Kwon vraagt borgtocht aan
05:47 Ethereum chain kon half uur geen blokken bevestigen
09:03 VC’s investeren nog flink in crypto startups
11:10 Koersanalyse
13:53 Outro
—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “Weer forse kritiek op SEC | ETH kon half uur geen blokken bevestigen | Crypto nieuws vandaag | #877”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. There has only been an easy way since I decided to trade with caution, determination and patience. All I did was to follow directives of the prodigy with high understanding and great talent in predictions.

  3. Mr Dawny Steward is all you need in a broker, I have been in the financial market without a guide and a good strategy. Thanks to Mr Dawny Steward for his helping me win and trading advice

  4. Zeker leuke video. Bedankt voor het invallen voor Axel. Fijn weekend!

  5. Leuk om te zien dat je groeit! Je doet het zichtbaar steeds beter en beter, top! 🤗

  6. Ga zo door! Er is veel veranderd en dit geldt voor alles, maar de waarheid is dat ik niet eens meer om de stieren en beren geef omdat STEVE HOLT me heeft beschermd omdat ik € 27.000 per week verdien

Reacties zijn gesloten.