Weekly update Crypto Thrive 07/08/2022 in 2022

laatste update: 09-2022


Gisteren hebben we tijdens onze wekelijkse updatecall gepraat over de nieuwigheden binnen Waves Protocol en welke invloed het heeft of kan hebben op ons cryptoportfolio. We delen deze video omdat we onze community op to date willen houden met de nieuwe inzichten en learnings die wij zelf recent kregen.

#waves #surf #pluto #vires #wavesducks #egg

Voel je vrij om ons van feedback te voorzien in de opmerkingen of via takeyourwaves@gmail.com

We hadden het onder andere over

https://pluto.gold/

Check onze website voor alles over Crypto Thrive!

Abonneer om up to date te blijven en geen wekelijkse videos te missen

Om het Crypto Thrive team te bereiken kan je email sturen: takeyourwaves@gmail.com

Disclaimer:
Alle informatie die door dit kanaal wordt verstrekt is uitsluitend voor informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als professioneel advies. U dient geen actie te ondernemen of af te zien op basis van de informatie op dit kanaal.

De inhoud en materialen die beschikbaar zijn op dit kanaal vormen geen enkele vorm van advies of aanbeveling door ons, mogen niet worden beschouwd als een aanbod, verzoek, uitnodiging of aanbeveling om beleggingen, effecten of andere financiƫle diensten te kopen of verkopen en zijn niet bedoeld om informatie te geven waarop u kunt vertrouwen bij het nemen van specifieke investeringen of andere beslissingen in enig rechtsgebied. We raden u aan onafhankelijk advies in te winnen bij een adviseur en/of uw eigen due diligence te doen voordat u nu en in de toekomst investeringsbeslissingen neemt.