Week volop ups & down | BTC Koers & Nieuws | #501 in 2022

laatste update: 10-2022


We kijken terug op een week met volop ups én downs, niet alleen voor crypto. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:39 CMC
05:10 BTC
10:28 ETH
12:05 ADA
13:25 AEX
15:14 DJI
16:10 DXY
15:55 XAU
17:45 COIN
18:25 USOIL
19:18 EVERGRANDE
21:03 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

11 gedachten over “Week volop ups & down | BTC Koers & Nieuws | #501 in 2022”

  1. Ik moet altijd een beetje lachen om onze Axellletje… alleen maar succesjes melden, zeker als je steeds de grafieken van 2 jaar terug blijft kijken.. , tuurlijk is er dan nooit wat aan de hand..

  2. ja, hij is altijd positief, hij doet mijn geloven dat hij 500BTC bezit…… hopend dat we naar $100.000 gaan.

  3. Samenwerking tussen Cardano en dish is gigantisch, dish is een Fortuna top 250 bedrijf

  4. Vriendelijk verzoek om 21 ama line een andere kleur te gebruiken. Ik zie namelijk die lijn helemaal niet.

  5. Alweer te zien: op Coin market cap zijn USDT en Tether allebei groen, de rest is rood… WAAROM heeft BTC direct geen STABLECOINS???

  6. I appreciate your approach to teaching. I've been quite unsure about investing in this current market and at the same time I feel it's the best time to get started on the market, heard some guy speaking of making over $300k from a $180k capital since the pandemic and I'm driven to ask what skillset and strategy can generate such profit.

Reacties zijn gesloten.