Wayfair, Salesforce, Paypal en meer

laatste update: 02-2023


Salesforce-bewegwijzering buiten het kantoorgebouw in New York.

Scott Mill | CNBC

Bekijk de bedrijven die de grootste premarket-bewegingen maken:

Geavanceerde micro-apparaten — De halfgeleidermaker steeg bijna 3% nadat hij door Barclays was opgewaardeerd van een gelijk gewicht naar overwogen. Barclays zei dat het potentieel voordeel ziet van gelijkstroom en generatieve kunstmatige intelligentie. Het bedrijf heeft ook Qualcomm en Seagate Technology opgewaardeerd van gelijk gewicht naar overgewicht. Qualcomm en Seagate wonnen beide meer dan 2%.

Wayfair — De online retailer steeg meer dan 12% na een dubbele upgrade van onderwogen naar overwogen door JPMorgan. Het bedrijf uit Wall Street noemde verbeterende trends in marktaandeel en een beter inzicht in de uitgaven van het management.

Verkoopsteam — Salesforce-aandelen wonnen premarket meer dan 5% op het nieuws dat activistische investeerder Elliott Management naar verluidt een miljardenbelang heeft genomen in de cloudgebaseerde softwaregigant.

Shopify — Het e-commercebedrijf steeg bijna 5% nadat het door Deutsche Bank was geüpgraded naar buy from hold, die zei dat merken steeds meer geïnteresseerd raken in Shopify.

Abbott-laboratoria Abbott Labs verloor 2,5% na een rapport van de Wall Street Journal vrijdag dat het ministerie van Justitie onderzoek doet naar gedragingen in de fabriek voor zuigelingenvoeding in Sturgis, Michigan.

CrowdStrike — Het cyberbeveiligingsbedrijf verloor bijna 2% nadat het werd gedegradeerd tot bezit door Deutsche Bank, die de toenemende concurrentie aanhaalde.

PayPal — De aandelen van het betalingsbedrijf daalden met meer dan 1% in premarket-handel nadat The Wall Street Journal meldde dat grote banken samenwerken om hun eigen digitale portemonnee te creëren. De portemonnee zou een concurrent worden van PayPal en Apple Pay.

Western Digital — Het gegevensopslagbedrijf steeg 4% na een rapport van Bloomberg eind vrijdag dat de fusiebesprekingen tussen Western Digital en Kioxia Holdings vorderen.

Warner muziekgroep — Het muziekentertainmentbedrijf daalde 2,45% nadat het door Barclays was gedegradeerd tot gelijk gewicht. De financiële prestaties van Warner Music zijn te volatiel geweest om een ​​hogere waardering te rechtvaardigen, aldus de analisten.

Tapijtwerk — De ouders van Coach en Kate Spade daalden 1,85% nadat ze door Barclays waren gedegradeerd tot gelijk gewicht van overgewicht. De redenen van het bedrijf in Wall Street waren onder meer dat de inflatie naar de hogere inkomensklassen van huishoudens kroop.

Skechers — Cowen heeft Skechers geüpgraded om beter te presteren dan de markt, en zegt dat het het nummer 2 casual sneakermerk in de VS blijft en de voorkeur krijgt in zijn onderzoek. Volgens het bedrijf zijn consensusverkopen en schattingen van de winst per aandeel te conservatief. Skechers won bijna 2% in de premarket.

Zoom videocommunicatie — De aandelen van Zoom daalden met 0,72% nadat MKM Partners het bedrijf had verlaagd van kopen naar neutraal, daarbij verwijzend naar een vertragende groei.

– Jesse Pound, Alex Harring, Samantha Subin, Carmen Reinicke en Michael Bloom van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie