WAT WARREN BUFFET ZEGT + VEEL KWARTAALCIJFERS

laatste update: 03-2023


Berkshire Hathaway heeft kwartaalcijfers bekend gemaakt en Warren Buffet heeft weer een hele mooie brief geschreven voor aandeelhouders, echt een aanrader om door te nemen. Verder komen een hoop bedrijven met kwartaalcijfers waaronder Salesforce, Hims, Costco, Nio, Zoom en meer. Woensdagavond ook nog de investor day van Tesla.

#kwartaalcijfers
#aandelen
#beleggen
kwartaalcijfers februari
kwartaalcijfers hims
kwartaalcijfers 2023
warren buffet brief
berkshire hathaway
aandelen 2023
hims aandelen
wbd aandelen
warner bros discovery
WBD aandeel
warren buffet
warren buffet letter to shareholders
aandelen 2023
aandelen
beleggen
investeren
geld in aandelen
aandelen lange termijn
beste lange termijn aandelen

Portfolio dividend tracker:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

10 gedachten over “WAT WARREN BUFFET ZEGT + VEEL KWARTAALCIJFERS”

  1. Top video! Lekker informatief. Het is ook leuk om bij sommige bedrijven op te noemen wat ze doen. Als belegger ben je vaak op zoek naar nieuwe bedrijven met een geweldig product. Zo vind ik het persoonlijk lastig om aandelen te zoeken. Het zou wel fijn zijn dus als je bij sommige onbekende bedrijven opnoemt wat ze doen. Bijvoorbeeld nu zei je Celsius met opzich een interessant product, dus dat wat vaker doen!

  2. Daarnaast hebben de meeste mensen geen idee wat AI is. Analisten snappen er helemaal niets van. AI is een toevoeging om door algoritmes processen te optimaliseren. AI gaat heel groot worden, maar analisten beseffen niet dat AI in elke sector toepasbaar is en het straks in ieder bedrijf zit en het helemaal geen voordeel is.Tegenwoordig stijgt de koers van een aandeel al met 10% al zeggen ze alleen het woord AI. Echt bizar. Daarnaast wilde ik nog ff opmerken dat Monster Energy gewoon het best presterende aandeel van de laatste 30 jaar is. Iedereen denkt saai bedrijf, maar saaie bedrijven zijn soms gewoon de beste belegging.

  3. Insiders bij hims hadden toch een serieuze verkoop gedaan een tijdje geleden? Maand max 2 maand geloof ik…ik vind niet direct terug

  4. Wanneer weer een portfolio update?
    Ook leuk om weer interessante (groei) aandelen van de maand te behandelen?

  5. AI zit nu inderdaad iets teveel hype op, maar zeker de moeite waard om in de gaten te houden

  6. Ik sta gewoon 110% winst op Hims & Hers, wát een topbedrijf!💰

Reacties zijn gesloten.