WAT TE DOEN ? – TOKENS VERPLAATSEN & STANDAARD GEEN AIRDROP in 2023

laatste update: 05-2023


Tokens verplaatsen

Instagram: Gewoon Crypto

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

21 gedachten over “WAT TE DOEN ? – TOKENS VERPLAATSEN & STANDAARD GEEN AIRDROP in 2023”

 1. Weetje je ook of Trust Wallet of FTX of Kucoin dit wel ondersteunen?

 2. Luna withdrawal op bitvavo is bij mij tijdelijk disabled? Bij de rest ook?

 3. als ik begrijp moet je iets doen want anders van je de luna die ik nu bezit kwijt ? of kan ik deze ook gewoon houden en en alles laten staan op bitvavo? hoop van je te horen

 4. Kan je ons op te hoogte houden welke wallet het ondersteunt en hoe je het moet versturen 👍

 5. Ik heb alleen bitvavo dus hoe ik het begrijp moet ik een ander handelsplatform nemen met het risico dat die ok niet mee doen?

 6. Dus als ik het goed begrijp moeten we gokken waar we de coins naartoe sturen 🙈

 7. Mooie leerzame video maat..bedankt voor de info..ff ander account aanmaken dan

 8. Er waren binnen 8 minuten al 16 miljoen "ja" stemmers. De stemming is compleet "gerigged". Hoor wel iets over een burn op de huidige token, en CZ die aanbiedt om de Luna token op Binance over te zetten.

 9. Topper bedankt voor deze video 👌 gelijk het formulier weten in te vullen 👍

 10. luna is shit, als luna goed was zou er niet zo een drama zijn op de crypto. luna lijkt meer op een scam

 11. Ik heb ze opgenomen en naar mijn Terra station wallet verzonden. Weet iemand dat ik dan automatisch de airdrop krijg of nog iets moet doen? Alvast bedankt

 12. @Gewoon Crypto even een vraagje. Ik heb het formulier van Bitvavo ingevuld en mijn Luna Coins zijn eraf. Hoe lang duurt het dan ongeveer voor in Binance staan? Groetjes en dank voor je video's!

Reacties zijn gesloten.