WAT SUPER INVESTEERDERS NU KOPEN EN VERKOPEN!

laatste update: 05-2023


Zogenaamde super investeerders hebben weer bekend gemaakt wat ze hebben gekocht en verkocht. Grote en bekende investeerders als Michael Burry, Chris Hohn, Warren Buffet, Terry Smith en Bill Ackman waar we denk ik veel van kunnen leren!

#investeerder
#aandelen
#beleggen
super investeerders
superinvesteerders
aandelen rendement
2023 aandelen
2023 investeren
google aandelen
berkshire hathaway
alphabet aandelen
microsoft aandelen
visa aandelen
de beste investeerders
portfolio 2023
aandelen 2023
beleggen
investeren
geld in aandelen
aandelen lange termijn
beste lange termijn aandelen

Portfolio dividend tracker:
The Financial Hub Discord: h
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

10 gedachten over “WAT SUPER INVESTEERDERS NU KOPEN EN VERKOPEN!”

 1. Wat denk je van nvidia momenteel? Is toch niet normaal?
  Microsoft is nu toch ook duur volgens jou?
  Waar vind je die lijsten?

 2. Omdat BRK hoog staat hebben investeerders indirect veel Apple. Dus die staat indirect veel hoger.

 3. Top video! Zou je linkje kunnen delen van de website waar je alles op bekeek. Daarnaast had ik nog een vraag: er staat Reported Price*. Betekent dit de gemiddelde aankoopkoers, waarvoor die belegger het heeft aangekocht?

 4. Top video makker! Ik vraag me wel af of je je geen zorgen maakt omdat de superinvesteerders geen Tesla shares bezitten? Wij weten allemaal wat voor een prachtig bedrijf Tesla is maar ik vraag me toch af waarom er bij hen toch die voorzichtigheid aanwezig is!

 5. Ben benieuwd hoe Alibaba zal presteren de aankomende kwartalen, 2de grootste positie voor mij

 6. Interessante video! Ik ben persoonlijk erg fan van de aanpak van Terry Smith. Heb ook een aantal aandelen op m'n watchlist staan die in het Fundsmith portfolio zitten.

 7. Interessante video! Geen super investeerders in ttcf zie ik 🙂

 8. Wat vind je van de 31 miljard die pfizer leent om Seagen over te nemen? Ik vind het in deze tijd nog al een risico of niet?

Reacties zijn gesloten.