Wat kan je VERWACHTEN van CARDANO in 2023?!

laatste update: 02-2023


Wat kan je verwachten van Cardano in 2023? We nemen je mee in een long scenario. Benieuwd naar short? Comment! Winstgevend leren traden? Check de beschrijving.
⚠️ MEER INFORMATIE HIERONDER!

Leuk dat je kijkt naar de Crypto Universiteit! We leren jou ALLES over trading en investeren in crypto. Volg onze socials voor alle informatieve content & profiteer! Klaar voor de volgende stap en wil je winst maken met crypto? Check dan onze website voor de community en master cursus.

Vergeet je niet te abonneren op dit kanaal en geef een like als je deze video top vond! Altijd op de hoogte blijven? Zet het belletje aan!

👀 MEER LEREN OVER TRADING IN DRIE STAPPEN:
Stap 1: join de gratis community
Stap 2: volg ons op Instagram
Stap 3: volg ons op Twitter

👑 WINST MAKEN MET CRYPTO?
Maak de volgende stap met de cursus en master community

💰 KORTING OP VEILIGE EXCHANGES
$20,- cadeau op ByBit
Korting voor Binance
Handelen zonder commissiekosten op WOO X

________________________________________________________________________________________________

Disclaimer: Crypto Highschool (Crypto Universiteit) is op geen enkele manier aansprakelijk voor acties, beleggingen of trades vanuit de kijker. Crypto Highschool staat voor educatie, niet voor financieel advies. Crypto Highschool is op geen enkele wijze betrokken in marketing van cryptocurrency of andere beleggingen. De kijker is zelf verantwoordelijk voor investeringen en dient nooit meer te beleggen dan hij/zij kan missen.

00:00 Monthly technische analyse Cardano (ADA)
01:48 Weekly technische analyse Cardano (ADA)
04:12 Daily technische analyse Cardano (ADA)
05:50 4h technische analyse Cardano (ADA)

#crypto #cryptocurrency #cryptouniversiteit #trading #investeren #bitcoin #btc #ethereum #eth #ripple #xrp #solana #sol #cardano #ada #technische #analyse #ta #altcoins #winst #bull #bear #voorspelling #koers #prijs

4 gedachten over “Wat kan je VERWACHTEN van CARDANO in 2023?!”

  1. Een romantisch project?? Heb je je überhaupt verdiept in de fundamentals en roadmap van Cardano? Superieure blockchain

  2. Gelukkig nieuwjaar voor u die dit leest Absoluut leuke update..Het klopt dat vorig jaar minder productief bleek te zijn in alle aspecten van de financiële markt, maar alle hoop was niet verloren als handelaar omdat de meesten van ons op het goede spoor moesten komen meestal als het gaat om BITCOIN DAGTRADING door dagelijks actief te verdienen dankzij de nauwkeurige signalen en begeleiding van Bronson Collier… Binnen een tijdsbestek van 6 weken kon ik in totaal 7,6btc verzamelen nadat ik met mijn initiële 0,8 had gehandeld btc.

  3. 2024 na de bitc halving gaan we onszelf dood lachen.

Reacties zijn gesloten.