Wat Is Spot Traden ? in 2023

laatste update: 12-2023


Wat Is Spot Traden ?

In de video van vandaag gaan Mike en Vin het hebben over spotraden. Wat houd spot traden nou eigenlijk precies in en hoe werkt het? Zij leggen het jullie uit.

Offical partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€1000 gratis handelskosten*):

___________________________________________________________________

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Traden #Bitcoin #Doopiecash

21 gedachten over “Wat Is Spot Traden ? in 2023”

  1. Thnx mannen, op dit moment heb ik levels waarop ik steeds 0,1 btc bijkoop. Precies zo!

  2. Zo lekker dat je niet hoeft te pielen met een entry of stop loss maar gewoon je entry in een interessant gebied kan zetten

  3. Is het verstandig om sneller in en uit te schalen? Meer een soort swing traden maar dan zonder stop loss. Op HTF resistance een deel verkopen om het later weer op te kopen. Of is het verstandiger om er gewoon met de vingers vanaf te blijven totdat er een definitieve TP gehit wordt?

  4. In net iets minder dan 7 minuten leggen Mike en Vincent heel netjes uit wat Spot Trading is. Ook vind ik het mooi dat Mike de levels laat zien en Vincent zelfs een voorbeeld geeft waar hij spot heeft bijgekocht. Dat ze allebei daarna uitleggen dat onder water staan niet erg is en dat het een kwestie van geduld is doen ze perfect. Er zit geen stuctuur in de uitleg, maar voor iemand die gevorderd is weer wel, en in een relatief kort filmpje. Very well done Mike en Vincent!

  5. Dankje. Door dit heb weer even vertrouwen. Door mijn emotie sta ik een rug onder water gekomen. Ik vertrouw er nu weer op dat het weer goed komt

  6. Onder water…? Eerder diep in de zee… 😂 Goede uitleg mannen!

  7. Spot Traden, "niet verkocht is geen verlies" principe. Thx manne

  8. mooie uitleg. focus ligt veel op long en short. dit is een goede manier voor beginners die de markt nog moeten ontdekken.

  9. Als jullie altcoins traden om jullie btc positie te vergroten doen jullie dit dan doormidden van spot traden of kan dit ook anders?

Reacties zijn gesloten.