Wat is Ripple (XRP) en hoe werkt het? πŸ€”

laatste update: 12-2023


Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro

—–
Meer van BLOX?
βœ… Koop crypto:
βœ… Cryptonieuws:
βœ… Facebook:
βœ… Telegram:
βœ… Twitter:
βœ… Instagram:
βœ… Abonneer youtube:
βœ… Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

4 gedachten over “Wat is Ripple (XRP) en hoe werkt het? πŸ€””

 1. Betere vraag zou zijn:
  Waarom heeft alles van banken met water te maken?:
  A bank = een oever
  Currend(cy) = stoming van water
  Ripple = in het water
  En ga zo maar door πŸ˜‰πŸ¦πŸŒ

 2. Hahaha Jezus hè komt er nog eens iemand uitleggen wat en 20 jaar oud stuk ellende is 🀣🀣🀣 tijd voor een andere tak van sport

 3. Waarom zal je erin ivesteren?πŸ˜‚, zodat ik ze bij jullie kan kopen en jullie er geld aan verdienen? Grappen makers geen één argument is valide dit is niet een manier van investeren want ripple gaat geen 1000x in 10 jaar halen en alleen dan zou je geld erin moeten vastleggen. Alsjeblieft kap met deze klote onzin vooral nu er een hype is na de rechtzaak.

Reacties zijn gesloten.