Wat is er aan de hand met het aandeel NN Group

laatste update: 11-2023


Wat is er aan de hand met het aandeel NN Group, ben jij daar ook nieuwsgierig naar dan is deze video voor jouw. Namelijk Er is nogal wat aan de hand met het aandeel NN Group, forse koers daling en dat alleen al in de afgelopen periode. In deze video gaan we daar wat dieper op in en weet jij wat er aan de hand is met het aandeel NN Group!

#AANDELEN #INVESTEREN #BELEGGEN #150 #EURO #NN

00:00 Intro
00:30 Wat is er gebeurt
04:19 De analisten
06:48 The good, the bad and the ugly
07:49 Mijn portfolio

Subscribe voor meer video’s als deze:
Waarom heb ik deGIRO:

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur zeker NIET JOUW FINANCIEEL ADVISEUR, SORRY. De content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies, wil je financieel advies neem contact op met je eigen adviseur. De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

7 gedachten over “Wat is er aan de hand met het aandeel NN Group”

  1. NN Group zit in een downtrend, kan nog lang slecht blijven presteren in de huidige markt. Grondstoffen is de plek om nu te zijn.

  2. Interessante update opnieuw 😎😎😎😎😎

  3. Super bedankt. Heb vraagje over transactie van beurzen. Naast ETF wil ik ook aandelen kopen. Maar je hebt dollar en euro valuta. bijvoorbeeld tesla heb je in nasdaq in dollar, en europa beurs in euro. met dollar betaal je €2 per transactie, en met euro betaal je €4 per transactie. Met dollar betaal je minder maar wel valuta risico neem ik aan? of zou dat meevallen met grotere bedragen? welke zou je aanraden? heel erg bedankt..

  4. Dit is juist de meest interessante koers. We moeten niet zo negatief doen.

  5. Je vergeet ASR er ook bij te vermelden, want die hebben hier ook mee te maken.

Reacties zijn gesloten.