Wat is Crypto en hoe werk het? – Cryptocurrency uitleg voor beginners 2022

laatste update: 11-2023


Laagdrempelig uitleg over wat Crypto is en wat het doet. Dit is het eerste deel van de serie. Heb je specifieke vragen of wil je een onderwerp behandeld zien worden, laat het in de comments weten en ik zal het behandelen!

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken

6 gedachten over “Wat is Crypto en hoe werk het? – Cryptocurrency uitleg voor beginners 2022”

  1. Kortom, ik verdiende mijn eerste €7.000 als nieuweling in een bearmarkt en ik weet nauwelijks hoe ik moet uitdrukken hoe blij en opgewonden ik nu ben. Deze opmerking dient als motivatie voor iedereen die met zoveel verliezen in de financiële markt heeft geïnvesteerd: blijf investeren, geef niet op, Cypto kan je leven veranderen. Doe je best om met de juiste mensen in contact te komen en je zult zeker veranderingen zien. Ik heb geïnvesteerd via mevrouw Pereira Anderson, haar beleggingsstrategie is van topklasse

Reacties zijn gesloten.