WAT IS BETER?! – DIVIDEND AANDELEN VS. GROEI AANDELEN – BELEGGEN IN AANDELEN BIJ DEGIRO

laatste update: 08-2022


De bredere marktdaling van de afgelopen vijf maanden heeft de S&P 500 tot een verlies van 23% gebracht en heeft ongetwijfeld veel beleggers doen twijfelen aan de samenstelling van de portefeuille. Ik moet eerlijk toegeven dat ik af en toe ook wel even een momentje heb dat ik denk van waar stopt de daling en hoe ver gaan we omlaag. Gelukkig zien we de afgelopen week geluk weer een aardig herstel op de beurs. Als jij echter overweegt wijzigingen aan te brengen aan je beleggingen, of toevallig aan de zijlijn staat met een emmer cash, kun je je zich afvragen wat je nu moet doen en hoe je jouw zuurverdiende euro’s het beste kunt gebruiken .
De antwoorden op die vragen komen allemaal neer op een beleggingsstrategie. Sommigen van jullie geven misschien de voorkeur aan het comfort van dividenden, terwijl anderen kiezen voor riskantere, afgestrafte technologieaandelen die een enorm groeipotentieel hebben en momenteel tegen spotprijzen worden verhandeld. Welke route is voor jou de beste keuze?

——————-
De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

Je kunt me ook volgen op Instagram:

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens BUX Zero.
Word net als ik belegger met BUX Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.

Ook Trading 212 heeft een leuke actie als je je aanmeld.

9 gedachten over “WAT IS BETER?! – DIVIDEND AANDELEN VS. GROEI AANDELEN – BELEGGEN IN AANDELEN BIJ DEGIRO”

  1. Tech bedrijven die nu voor spot prijzen zijn te verkrijgen? Uhm dan moet er eerst nog 50% vanaf….

Reacties zijn gesloten.