Wat is beter, Bitcoin of digitale euro? | BTC Nieuws vandaag | #452 in 2023

laatste update: 09-2023


Lekker vroeg vandaag! Tijd om de koersen en het laatste nieuws te checken. Er is weer veel aan de hand, let’s go!

Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:55 Chinees miningverbod blijft uitbreiden
02:49 Uitspraak ETF Wisdom Tree uitgesteld
05:22 Steven Mnuchin vind BTC ineens prima
08:15 Cardano voert belangrijke hard fork uit
10:08 ECB versnelt onderzoek naar CBDC
12:45 koerrrsen koerrrsen!
17:38 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

15 gedachten over “Wat is beter, Bitcoin of digitale euro? | BTC Nieuws vandaag | #452 in 2023”

  1. Bitcoin is 100% beter dan de digitale euro. De digitale euro gaat er alleen maar om dat de overheid kan zien waar je je geld van ontvangt en waaraan je het uitgeeft. Puur controle

  2. Je hebt een blauw kleurtje Axel. Met een kleurenfilter voor de lamp kan je dat oplossen.

  3. Digitale euro hoeft geen POW achter te zitten, huidige euro wordt ook nergens door gedekt.

  4. Geweldig. Coinomi accepteert de 24 woorden niet bij verkoop. Aankopen gaat makkelijk. Verkopen lukt niet.

  5. Als de zelfde mensen de digitale euro gaan reguleren dan zijn we net zo ver, zo niet verder digitaal en fiat geld?

  6. Toppie weer bedankt! Allemaal bitcoin kopen nu! Geef de Whales het nakijken. Kunnen de whales de bitcoins eens een keertje duur terugkopen.

  7. Digitale euro 😂 nou als die net zo snel minder waard wordt als de echte euro, dan gaat niemand die kopen 😜

  8. Europa gaat het sociaal kredietsysteem van China overnemen. Dat is makkelijker dan toegeven dat de EU de pensioenfondsen allang heeft leeggeroofd. Dus snap wel dat ze haast hebben met hun digitale munt.

  9. Bedankt voor de leerzame video️. Ik zie cryptocurrency als een van de beste digitale investeringen en ik ben helemaal weg van de technologie als het gaat om het grootste crypto-activum Bitcoin. Als handelaar heb ik kunnen begrijpen dat er twee kanten zijn als het gaat om crypto en iedereen heeft zijn mening als het gaat om het kiezen van een kant, hoewel ik er niet tegenaan schop, maar ik zie het als een oude en vreemde strategie om winst maken op de markt zoals wanneer de markt bearish wordt investeerders/handelaren verliezen hun investering, wat altijd pijnlijk is, wanneer u van de markt kunt profiteren door deel te nemen aan daghandel of handelswaarschuwing te kopiëren van een professionele handelaar die de markt begrijpt en strategie gebruikt om dagelijks signalen te genereren om winst te maken om uw portefeuille te laten groeien zoals ik de afgelopen 5 weken met Thomas Brooks heb gedaan en ik heb kunnen daytraden om mijn aanvankelijke 1 btc te laten groeien tot 6,8 btc, wat u zult heroverwegen en zien dat handelen is beter/winstgevend. De signalen van Thomas Brooks zijn zeer nauwkeurig en leveren altijd een groot positief investeringsrendement op. Hij is te bereiken via tel egram: @thomasbrooksignals

  10. Digitale euro is natuurlijk de grootste onzin ooit. Die zien de BTC is populair en handig, eigen munt is controleerbaar en veel minder duur. Dus laten we dat ook gaan doen.

Reacties zijn gesloten.