Wat ik 19 jaar geleden over beleggen had willen weten?

laatste update: 08-2022


Voor Rowan begon de reis in de magische beleggerswereld 19 jaar geleden. Wat zijn de zaken die hij aan het begin van zijn reis had willen weten maar pas vele jaren later duidelijk werden? Check snel de aflevering.

Alleen deze maand is er 200 euro korting op de training zelf aandelen selecteren:

Wil je gelijk toegang tot mijn volledige portefeuille, uren aan analyses en masterclass:

Wil je altijd op de hoogte blijven van onze laatste berichtgeving? Schrijf je nu ook nog eens helemaal gratis in voor de beleggersbrief en ontvang wekelijks waardevolle content:

#beleggen #aandelen #investeren

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Ik geef geen financieel advies en de content op dit kanaal is expertise vrij. Denk altijd zelf na voordat je een beslissing maakt.

4 gedachten over “Wat ik 19 jaar geleden over beleggen had willen weten?”

  1. Rowan & Barbara: Wat ik zelf fijn zou vinden, is dat jullie sneller to the point komen. Wat ik merk is dat ik op basis van de titel denk: 'interessante video', maar dan begint de video met 10 minuten lang geneuzel over andere onderwerpen, waardoor ik alweer afhaak. Ik zou het erg waarderen als je 'het geneuzel' achterwege laat en snel to the point komt. Rabi Safi van De Belegger doet dit bijvoorbeeld erg goed. Helaas uploadt hij tegenwoordig niet zo veel meer 🙁 Iets anders wat zou kunnen helpen is de video in delen opdelen, waardoor je makkelijk delen kunt skippen.

  2. Hoe zekerder de toekomstige kasstromen hoe duurder het bedrijf. Is toch een gouden beleggingsregel, daarom zijn de goede/beste bedrijven (bijna) altijd “duur”. Althans dat lijkt zo te zijn, maar dan komt het exponentiële verhaal. Daar zijn mensen vaak slecht in.

Reacties zijn gesloten.