WAT HEBBEN WE GELEERD IN 2022? (AANDELEN CRASH) in 2023

laatste update: 10-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 BUX Zero:
💎 Coinmerce account aanmaken:

Aandelenmarkt van 2022 analyseren

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

5 gedachten over “WAT HEBBEN WE GELEERD IN 2022? (AANDELEN CRASH) in 2023”

  1. Wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptocurrency-handel?

  2. Ben erg te spreken over de S&P500, allleen ik snap niet dat zoveel mensen alleen maar elke maand een stukje kopen.
    Als de koers hoog staat, waarom dan niet verkopen ? en in een leuke dip weer terugkopen.
    Als ik alleen maar had gekocht, was ik niet eens in de buurt gekomen van waar ik nu sta.

  3. Leuke video. Alleen het nare van compound calculators is dat er geen optie is om de historische inflatie erin mee te nemen.

  4. Excellent contenu. Les traders doivent éviter d'essayer de prédire les inversions de tendance, ou pire encore. la lune est à nous, le prix est incroyable pour tous les premiers investisseurs pour ceux qui sont entrés pour la première fois, sinon il revient juste au prix normal pour le reste d'entre nous, ce qui est bien. Ceux qui détiennent le plus longtemps en profiteront le plus, je négocie et je détiens des bénéfices, continuez votre excellent travail ! Et l'expert M. Jordy Harsan a fait un excellent travail en examinant tous les graphiques, échanges et techniques sur BTC, ce qui a amélioré la croissance de mon portefeuille à 4,8 BTC lorsque j'ai commencé avec 2,5 BTC récemment.

  5. Mevrouw Marie is legitiem en haar methode werkt als magie. Ik blijf elke week winnen met haar nieuwe strategie

Reacties zijn gesloten.