Wat gebeurde er vannacht met Bitcoin? | Crypto aandelen door het dak! | Crypto nieuws vandaag | #977 in 2023

laatste update: 11-2023


Geen nieuwe hoogtepunten voor Bitcoin, maar nog steeds een fantastische koers! Door de recente ontwikkelingen gaan ook de aandelen van bedrijven met Bitcoin op de balans door het dak. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:46 Wat gebeurde er vannacht met de IBTC notering (en de koers)?
02:56 Fear&Greed index op HOOGSTE punt sinds ATH bitcoin
05:37 Microstrategy met bitcoin 700 miljoen USD in de plus
08:05 Aandelen van bedrijven met bitcoin door het dak
10:42 Nieuwe informatie rechtszaak SEC vs. Ripple
13:34 Koerrrsen koerrrsen!
16:55 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “Wat gebeurde er vannacht met Bitcoin? | Crypto aandelen door het dak! | Crypto nieuws vandaag | #977 in 2023”

  1. en ineens heeft iedereen weer winst zijn de miners vergeten 😂

  2. Microstrategy heeft dus voor 5,5mijlard aan bitcoins op dit moment. Best sick eigenlijk dat ze bijna 1% van de bitcoins in handen heeft

  3. Breakout van key resistance = bullish …maar nog geen officiële approval, laten we zien of we support bouwen 😎😎😎😎😎

Reacties zijn gesloten.