Wat een ergernis dat Studio Sport. Alleen voetbal graag!

laatste update: 12-2022


Wat een ergernis dat Studio Sport. Alleen voetbal graag!

Elke dag nieuwe vlogs en video’s van toen! Wil je mijn video’s als eerste zien?
Abonneer je dan op dit GRATIS kanaal!

LIKE mij ook op Facebook

VOLG mij ook op Instagram

VOLG mij ook op Twitter
n

30 gedachten over “Wat een ergernis dat Studio Sport. Alleen voetbal graag!”

 1. Zit zo'n man aan tafel daar en die zegt: "Nee. Ik ga geen WK voetbal kijken. Er is daar zoveel gebeurt in Qatar" Interviewer: "Wat ga je dan doen met al die tjid?" Man: "Nou ik heb een kind van 1 en nog eentje van 2 en daar ga ik mijn tijd aan besteden. Maar geen voetbal"…

  Gaat daar dus bij de NPO1 aan tafel zitten in een uitzending over het voetbal en beweert dan dat hij tijd aan zijn kinderen gaat besteden en niet aan voetbal 🤣🤣🤣🤣

 2. Woke… Laat me met rust
  Deugen…Doe maar bij een ander
  Quatar… Wil ik niets over horen
  WK & EK…Voetbal interesseert me evenveel als kampioenschap kantklossen. Voetbal wordt me overal door de strot geduwd.

  Ik douw mijn gevangen 40 ponds karper toch ook niet weken lang feestelijk in ieders gezicht.

 3. Ga natuurlijk het WK op de Belgische Net kijken om die Stekelenburg ,Arno Vermeulen en die vrouw maar niet te hoeven aanhoren

 4. Harry, kun jij dan wellicht je licht laten schijnen over het wonderbaarlijke uurtje nonsens dat Infantino over de wereld heeft uitgestort, want niemand anders schijnt het te willen.

 5. ik kan niet wachten op een stelletje domme soccer hooligans die 'te ver gaan'. Dat wordt een rubriek Harry, daar kan kfc niet aan likken. Houdoe van Down Under

 6. Over vier jaar wordt het WK gehouden in de VS, ik kan je garanderen dat ze het totaal niet over de problemen van dat land zullen gaan hebben, niet hun interne problemen noch hun militaire avonturen in het buitenland.

 7. Precies .
  We weten het nu wel .
  De jongens moeten voetballen en de jongens hebben het land niet uit gekozen .

 8. Hooydonk heeft van voetbal al heel veel verstand. Maar van mensenrechten en politiek weet hij nog veel meer.

 9. Je hebt helemaal gelijk Harry. Ben er nu ook wel klaar mee, het is schandalig wat er gebeurd is maar we gaan nu voetballen en hopelijk genieten van onze leeuwen. Zit me trouwens ook te ergeren aan die Leonne Stentler, trapt alleen maar open deuren in. Heeft net zo veel verstand van voetbal als de gemiddelde voetbalkijker zoals ik. Die zit er alleen maar omdat er ook een vrouw bij moet zitten. Man of vrouw gaat het mij niet om, het moeten gewoon mensen zijn met verstand van voetbal.

 10. Die migranten gaan uit zichzelf naar qatar toe,,, ze worden niet gedwongen om daar te werken,,, dus waarom weer de bemoeizucht van deze ROVERHEID,,, je wordt er doodmoe van

 11. Schijt npo, schijt regering, schijt lhbti, schijt klimaat, schijt asielzoekers, schijt vaccin, schijt EU. Het is een SCHIJT Land geworden met bange deugdzame politiek correcte schijt mensen!

 12. Juist Harry. Ik heb direct weggezapt naar Duitse TV. Daar ging het over voetbal en zag je ook helemaal de opening. Dat willen de mensen zien. Het WK Voetbal.

 13. Je hebt helemaal gelijk Harry.
  Laten ze de politieke situatie daar nu in de nieuwsuitzendingen en de talkshows houden en bij Studio Sport nu op het WK concentreren. Zelf ben ik naar de BBC gezapt en gelukkig zendt de Vrt ook veel uit verspreid over de VRT en Canvas dus ik zal zelf weinig Studio Sport kijken en ik denk dat dat geldt voor veel mensen.

 14. Het ergste is dat ze de opening niet rechtstreeks lieten zien alsof dat ook niet mocht,heel irritant.Maar wat mij het meeste stoorde is dat dat meisje zei dat Qatar niks voorstelde,oke maar er werd niet over hun vreselijk slechte keeper gesproken dat begrijp ik niet,want anders was het misschien wel 0-0 geworden.Maar misschien moeten we juist deze doelman dankbaar zijn dat er nog doelpunten zijn gemaakt.Even een tip aan jou Harry maak je niet zo druk straks krijg je nog last van je hart,dat is het niet waard.En ik heb een tip als je weer zo ergert eraan,tv uit en dan ga je Pep maar even uitlaten.

 15. Heb het al vaker gezegd verdien jij je geld op tv, dan doe je afstand van een eigen mening en moet je doen wat politiek correct is!
  Het is dat of geen baan meer bij de tv wat toch een een heel aardig verdien model is.

 16. Precies Harry, heb me er ook dood aan geërgerd. Na 2uur uitzending gingen ze het eindelijk over voetbal hebben. Mag toch hopen dat ze die Amnesty gasten volgende keer thuis laten. VOETBAL WILLEN WE ZIEN!

 17. Zo is het Harry ! Het heet toch Studio Sport en geen Studio Deugen !!

 18. Je hebt gelijk, ben wel klaar met dat oefen loze gelul met al die deugdmensen aan tafel, nota bene zat er 1 die niet naar de wedstrijden ging kijken, maar wel daar zitten en de aandacht pakken, pleur lekker op.

 19. Erger nog dat hele geleuter ging ook nog eens ten koste van de openingsceremonie want dat mocht niet getoond worden dat werd weer bewust gecensureerd, want er mag absoluut niet het idee ontstaan dat er een voetbalfeest ergens in de wereld aan de gang is,…. en daar bovenop kwam de algemeen directeur van de NOS het allemaal nog even uitleggen waarom de Nos/npo besloten hadden om het WK toch te gaan uitzenden,. en hier komt het ja, we hadden er al voor betaald, dus ja moeten we het wel uitzenden, wat een hypocrieten daar zeg…. en hoe vaak hij het woord Transparant wel niet gebruikt heeft….. als er een organisatie is die al jaren niet transparant is ,is het de Nos/Npo wel…ik ben ook weggezapt en ben lekker via een stram de openingsceremonie gaan kijken, dus wat hebben ze met al dat gezeik bereikt ?…. dat mensen weggingen en naar een alternatief hebben gezocht, dag kijkcijfers…

 20. De NOS had 10-12 jaar geleden in protest moeten gaan Harry. Nu is het te laat om te protesteren. Doet mij een beetje denken aan de politiek, alles maar vooruit schuiven en geen oplossingen creëren tot het moment daar is.

 21. HARRY HET ZIJN DAAR ALLEMAAL NEP MORAAL RIDDERS; ALLEMAAL VALS SENTIMENT, MET HUN SCHIJNHEILIGE GRAFKOPPEN!!!

Reacties zijn gesloten.