WARREN BUFFETT PORTFOLIO: HOE MOET JE BELEGGEN IN 2023? in 2023

laatste update: 02-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 BUX Zero:
💎 Coinmerce account aanmaken:

Warren Buffett even analyseren

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#BELEGGEN
#INVESTEREN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
draftkings
dkng

6 gedachten over “WARREN BUFFETT PORTFOLIO: HOE MOET JE BELEGGEN IN 2023? in 2023”

  1. Waarom zou je niet gewoon het aandeel BKR.B zelf kopen? Dan profiteer je toch volledig van de totale kennis van de ploeg Buffett?

  2. Ben benieuwd of de strategie van Buffet het de komende tientallen jaren goed zal doen, aangezien de technologie veel groei door zal maken. Interessant.

  3. Zullen we gewoon allemaal stoppen met elke dag de koers checken, strategieeen en berekeningen maken? We zitten nu op 15k en dat blijft voorlopig nog zo. er valt nergens content over te maken. Tis gewoon afwachten. Je word binnenkort ook niet rijk. Crypto video's zijn altijd hetzelfde en crypto youtubers proberen altijd je aandacht te trekken door iets nieuws te verzinnen om je hyped te maken. Maar er valt momenteel gewoon niks te hypen.

  4. Neem je kijkers mee in iets realistisch.. Warren Buffet verslaat elk beleggingskantoor or what so ever.. Denk dat je beter focus kan houden op je eigen strategie, tenzij die ook zoekende is.. Keep it simple,.. buy the dip.. Philips, ASML in de gaten houden, … Of denk groter en ga beleggen in alle markten middels indexfondsen

Reacties zijn gesloten.