WANNEER VERKOOP IK MIJN BITCOIN ? + DOGECOIN NAAR $1? || CRYPTO DEZE WEEK #4


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 The Financial Hub Discord:
💎 The Financial Hub Website:

We bespreken weer het nieuws over crypto van afgelopen week.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#DOGECOIN
#CARDANO
#BITCOIN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
draftkings
dkng
nio
canoo
goev
apxt
dmyd
fuse
ttcf
degiro
de giro
spac
talkspace
HEC

30 gedachten over “WANNEER VERKOOP IK MIJN BITCOIN ? + DOGECOIN NAAR $1? || CRYPTO DEZE WEEK #4”

 1. Als je het stock to flow model zou moeten geloven dan zou je voorspelling van 100.000 dollar toch best conservatief zijn?

 2. Welke broker kan ik best crypto kopen? Ij heb geprobeert bij coinbase maar het lukt maar niet om mijn adres te verifiëren (ik woon bij mijn ouders)

 3. Een lijstje met altcoins die fundamenteel sterk zijn:
  – MATIC
  – DOT
  – RSR
  – XVIX
  – UNFI
  – DHT
  – POLK
  – UDO
  – IDEX
  – OCEAN

  (Bitcoin staat inmiddels tegen zo’n 51.000$ op moment van schrijven) 🙂

 4. Dogecoin heeft totaal geen fundamentals en zal waarschijnlijk wel in prijs gaan stijgen. Maar dat zal enkel door het nieuwe flare Network (flr) gaan gebeuren. Dogecoin was ooit als grap ontwikkeld

 5. Tijdens een bearmarket zakt alles met 80% +, dus niet verkopen is de domste wat je kunt doen

 6. Focus houd je V Chain ook in je cryptos bank. ? Is gister tot een kleine positieve up gekomen ,hoor en lees heel veel goeds er over

 7. Hi Focus,

  Ik vraag me af wat jouw visie is over het mega-energie verbruik van het btc netwerk en de opkomst van quantumcomputers. Denk je dat dit de toekomst van btc negatief kan beïnvloeden?

 8. Focus misschien een keer een video voor jongeren die vanaf weinig geld pak en beet 100 euro’s willen beginnen en hier een plan voor ?

 9. Leuke video! Heel erg leerzaam. Zit er over na te denken om best wel wat € in BTC te stoppen op de langere termijn.
  Daarnaast beheer ik ook DOT. Kan je hier eens een video aan wijden? Maar is houd ik voor langere termijn vast (5-10 jaar)

 10. Hee @focus ik heb coinmerce aan geschaft omdat je hier over spreekt tijdens je filmpjes. Ik heb hier op ook crypto gekocht. Moet ik ook een wallet nemen? Zo ja waar en wat heeft het nut van een wallet?

 11. Coinmerce, mijn ervaring:

  Er wordt momenteel veel reclame gemaakt voor dit platform door verschillende Youtube-kanalen, zoals Focuss op Financiën, Een Passief inkomen en Langzaamrijker. Ik heb deze kanalen erg hoog zitten en ik vind het daarom ook jammer dat ze Coinmerce aanbevelen. Coinmerce is namelijk véél duurder dan veel andere platformen.

  Maar wat me écht stoort, is dat de transactiekosten nergens inzichtelijk zijn bij Coinmerce. En nee, dit is niet alleen de €0,30 wanneer je geld stort, maar juist de spread tussen de prijs waarvoor je wil kopen en de prijs waarvoor je daadwerkelijk koopt (het verschil hiertussen pakt Coinmerce). Hierdoor heb je dus geen idee wat je betaalt. Bij de meeste handelsplatformen staat er duidelijk weergegeven wat je aan ‘fee’ betaalt. Bij Coinmerce is dit niet het geval. Dus niet bij het plaatsen van een order, en ook niet achteraf. Want wanneer ik de klantenservice mail met de vraag wat ik eigenlijk aan transactiekosten heb betaald, krijg ik het antwoord: ‘Als de order al is uitgevoerd is het niet mogelijk om de betaalde transactiekosten te zien’. Je weet dus nooit wat je daadwerkelijk hebt betaald en dit kan honderden euro's zijn.

  Er zijn in mijn ogen daarom zoveel betere alternatieven zoals Binance of Bitonic.

  Ik begrijp ook dat de schoorsteen moet roken voor Youtubers, maar het is jammer dat de zij hun gesponsorde inkomsten in ruil voor reclame, belangrijker vinden dan daadwerkelijk het meest interessante handelsplatform te adviseren.

  Volgers van jullie kanalen zien jullie Youtubers (net als ik) vaak als voorbeeld en betalen hierdoor dus véél te veel aan transactiekosten bij Coinmerce (ja ja, eigen onderzoek doen I know).

  Overigens wel weer een top video, bedankt!

Reacties zijn gesloten.