WANNEER JE ETF’S EN AANDELEN VERKOPEN (EXIT PLAN – LANGE TERMIJN BELEGGEN)

laatste update: 07-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Exit plan bespreken voor aandelen en ETF’s

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

6 gedachten over “WANNEER JE ETF’S EN AANDELEN VERKOPEN (EXIT PLAN – LANGE TERMIJN BELEGGEN)”

  1. Hi ben net 18 geworden en kan rond 450 euro permaand wel kwijt en wil het gaan investeren in etfs en op lange termijn gaan is dit een goed idee of raad u mij wat anders aan op een lange termijn?

  2. Lijkt het je niet beter om in aandelen te investeren met een hoog dividend zoals shell. Het maakt dan niet uit of er een stijging of daling is, je hebt altijd zekerheid van 7% dividend.

  3. Hi Focus! Super fijn deze video. Hier was ik ook echt benieuwd naar. Echter is er denk ik iets wat over het hoofd gezien wordt. Als je 4% uit je portfolio haalt betekend dat dat je etf's verkoopt. Aangezien je met retirement niet meer bijkoopt zijn je etfs toch op een gegeven moment op?

    Stel je hebt 100 etf die zijn samen 100.000 waard (hypotetisch). Je haalt er 4% uit dus heb je nog maar 96 etfs. Die blijven wel groeien maar na een aantal jaar is zonder bijkopen je portfolio leeg toch? Of zie ik iets over het hoofd?
    Ben hier heel benieuwd naar. Ga zo door met je videos!

  4. Hey focuss, je zeg jaarlijks 4% pakken begin het jaar. Kan het ook door maandelijks 0,33% te pakken van je totale vermogen?

  5. Je zei ook eens dat je naar Spanje wil. Helaas is het in Spanje zo dat je 20% belasting betaald over je rendement, dus ook dat moet meegenomen worden in dat percentage. En dan hebben we nog vermogensrendementsheffing.

Reacties zijn gesloten.