WANNEER GA IK MIJN ALTCOINS VERKOPEN (VECHAIN, ICON ETC) + BITCOIN NIEUWS || CRYPTO DEZE WEEK #12

laatste update: 09-2023


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 The Financial Hub Discord:

Het is tijd voor Crypto deze Week. In deze video bespreek ik mijn plan voor de altcoins die ik vorige week heb gekocht en bespreken we het nieuws over Bitcoin.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BITCOIN
#ETHEREUM
#VECHAIN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain

30 gedachten over “WANNEER GA IK MIJN ALTCOINS VERKOPEN (VECHAIN, ICON ETC) + BITCOIN NIEUWS || CRYPTO DEZE WEEK #12”

 1. Ik heb 80% van mijn vermogen in altcoins, nooit onderzoek gedaan. Op mijn eerste portfolio sta ik 210% winst, tweede portfolio 180%. (Ik investeer niet in hypecoins zoals doge).

 2. Hoi! Even een vraagje ben nog niet zo ervaren met de crypto brokers. Ik gebruik Coinmerce maar ik heb altijd het idee dat de prijzen niet up to date zijn. Is het met coinmerce hetzelfde als met deGiro dat er een aantal minuten vertraging op zit?

 3. Je doet het eigenlijk nooit goed want als je te vroeg verkoopt dan denk je van kut nu heb ik minder winst en als je te laat verkoopt dan denk je van had ik maar eerder verkocht.

 4. Ik wil vechain kopen maar iemand advies? Wel of niet wrm wel wrm niet

 5. Jammer dat de titel van de video niks te maken heeft met wat je zit te lullen in de video

 6. De markt is nu aan het stijgen is het verstandig ik ben veel aan het lezen erover om nu te beleggen. Ik ben bang als ik het nu niet doe dat ik spijt krijg als het zo heel hard gaat stijgen

 7. Goeie opzet en ook zeker nuttig info in je videos waarvoor dank, maar elke video laten weten waar jij belegd, dat het geen financieel advies is en dat het geen gokken is gaat een beetje vervelend worden voor de vaste kijkers, je disclaimer staat overigens al in het begin van de video. Begrijp me niet verkeerd maar na 0:34 seconden start de video pas, en de herhalende waarschuwingen blijft er nog 6 nuttige minuten over. Kostbare tijd die ook gebruikt kan worden voor een daily technische analyse van de koers.

 8. Vraagje, Je schrijft wanneer pak ik mijn winst. Maar welke winst pakje dan? Het bedrag dat het meer waard is geworden of pak je alles er uit en koop je later weer net zo veel. Dank

 9. Hoi Focuss, zou je een keer Waltonchain (WTC) willen bespreken? Is een vergelijkbaar project met VET

 10. Hallo focus, heb je contentos(cos) gezien, ze hebben al een actieve videostreaming platform zoals youtube. een aandeel is 3 cent op binance.

 11. 8:30 bitcoin huidige market cap van 1 miljard USD gelijk aan 850 miljard euro? Ik snap wat je bedoelde, goede video

 12. Focus: je wilt niet meer dan 10% van je vermogen in alcoins hebben

  Ik : 60% van mn vermogen in altcoins nu mn winst aan het tellen

 13. VeChain ga ik pas verkopen einde jaar dan staat het op €2 minimaal

 14. U vraagt echt te vaak om te abboneren en een like te geven. Voor mij een reden om weer af te haken. Ik zeg het nu maar gezien ik denk dat meer mensen hierbij afhaken. Jammer

 15. Ik ben het er niet mee eens, 10% van je vermogen in alt coins is niet oke? Juist wel, wil je echt geld verdienen moet je ruim 50% in alts zetten. Met geld dat je kan gebruiken om te spelen uiteraard.

 16. Wie kan er antwoord opgeven…
  Als je op binance btc pairt met een altcoin. Krijg je dan ook rendement als btc omhoog gaat?
  Dus hoe meer je pairt met btc hoe meer btc je bezit?

 17. Ik kan zeggen dat ik een eenvoudig plan heb wat betreft alt coins eerst wat lezen onderzoekje over een platform of munt dan de koers bekijken in de. Dip ,rood instappen laag bedrag beginnen bv 10 tot 20 euro en dan langzaam bij vertrouwen en goede. Stijging bijkopen en het nieuws volgen dus bij sommige alt coins extra inkopen. Dit doe ik nu al 6 maanden met een niet op genomen redenment van 175 %

 18. Je gaat pas je altcoins verkopen wanneer je denkt er de juiste prijs voor te krijgen. En dat is dus bij iedereen anders.

 19. Vraagje, waarom krijg ik niet zelfde bedrag als ik altcoin wil verkopen? Bijvoorbeeld ik zie dat ik 100 euro heb, Als ik op verkoop druk, krijg ik 97 euro?

Reacties zijn gesloten.