WANNEER CARDANO VASIL HARD FORK MAINNET ? – IOG REAGEERT MET PRIORITEIT ADA CRYPTO

laatste update: 11-2023


Cardano nieuws en meer!

Nieuwsberichten:

IOG Says “Getting Things Right” Is The Priority After Cardano Investor Asked When Vasil Will Launch

Instagram: Gewoon Crypto

Twitter: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse video’s!

Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur! Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle Consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de toegezonden informatie blijven volledig voor u eigen rekening want het is geen financieel advies. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen! Cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee, je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Aan de inhoud van de video’s op het kanaal Gewoon Crypto kunnen geen rechten worden ontleend.

8 gedachten over “WANNEER CARDANO VASIL HARD FORK MAINNET ? – IOG REAGEERT MET PRIORITEIT ADA CRYPTO”

  1. Bedankt bro wederom een goede video! Zal Ada 5 euro bereiken? Wat denk jij?

  2. Fear & Greed ziet er steeds beter uit! Dank voor je Video weer, hopelijk gaan we door met stijgen met ADA! Even wat goed nieuws berichten kan ons zo weer stukken hoger zetten! Ik kijk ook naar de S&P, zolang die goed blijft gaan zal crypto dat ook blijven doen….

  3. WORLD MOBILE TOKEN is the best gem right there , Revenue from customers of WMT doesn't stop because of a bear market.
    it also avails people the opportunity to earn in Crypto

    Don't miss out bagging this awesome gem

  4. Heerlijk, mooi weer en stijgende crypto. Wat wil een mens nog meer…. Bedankt weer, en respect, dat je ook met dit warme weer, weer voor ons klaarstaat. 👍

  5. 👍top video GC. Langzaam maar zeker stijgen de crypto….maar zullen ze dat blijven doen 🤔…tja dat is afwachten. Zelf denk ik dat we nog een sterke daling kunnen verwachten als reactie op de afnemende economie….🤔Fijne zondag verder🍷🍻🥵🌷

Reacties zijn gesloten.