WANNEER ADA MOON ? – PRESTEERT BETER DAN BTC & ETH – EERSTE RECESSIE VOOR BTC? in 2022

laatste update: 08-2022


Cardano nieuws, Crypto nieuws, Cardano presteert beter dan BTC en ETH, “geen enkele aankondiging een verschil maakt”.

Nieuwsbericht:

https://u.today/cardano-massively-outperforms-bitcoin-and-ethereum-as-it-avoids-market-sell-off

Instagram: Gewoon Crypto

Twitter: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse video’s!

Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur! Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle Consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de toegezonden informatie blijven volledig voor u eigen rekening want het is geen financieel advies. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen! Cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee, je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Aan de inhoud van de video’s op het kanaal Gewoon Crypto kunnen geen rechten worden ontleend.

8 gedachten over “WANNEER ADA MOON ? – PRESTEERT BETER DAN BTC & ETH – EERSTE RECESSIE VOOR BTC? in 2022”

  1. Fijn en rustiger ingesproken als anders… 😀🤙 luisterde fijn en dan pik ik het beter op.
    Ik blijf mijn Adaatje trouw 😀
    Fijne dagggg😎

  2. Goedemorgen! Thanks voor de update weer 🙂 Ik merk dat er weinig dedicated analyses worden gedaan op QNT en HOT terwijl ze wel mooie ontwikkelingen doormaken. Zou je deze weer eens willen behandelen? Fijne dag!

  3. Heb zowel quant als cardano maar Quant vind ik beter presteren maar dat is niet gek want dat is de operating system die alle chains moet gaan verbinden en met elkaar moet gaan laten communiceren en samenwerken. Maar misschien wel beter als btc en eth. Recessie of niet die bitcoin halvering komt er en als het hetzelfde gaat als de voorgaande halveringen reageert de koers er in 2023 al op dus ik heb er vertrouwen in.

  4. Lastig inschatten met de dalende BTC laatste dagen of het Hard-Fork News al in de prijs zit. Ik Ben benieuwd wat de prijs van Ada de 29e gaat doen, als het al in de prijs zit nu dan verwacht ik dat ADA nog wat zakt. Kan misschien ook de reden zijn dat ADA beter presteert nu.

  5. 👍prima video GC, ADA gaat net zo als andere crypto mee naar beneden (helaas) en ik verwacht toch ook nog verdere daling….HODL en koop beetjes bij is wat ik die. Fijne dag verder☕🌷

Reacties zijn gesloten.