Walt Disney, Carvana, Coinbase en meer

laatste update: 12-2022


Bekijk enkele van de grootste verhuizers in de premarket:

Walt Disney (DIS) – Walt Disney won 8,8% in premarket-handel na de weekendaankondiging dat voormalig voorzitter en CEO Bob Iger terugkeert als CEO, ter vervanging van Bob Chapek. De wijziging van de executive suite volgt op een daling van de aandelenkoers van Disney en tegenvallende winsten.

caravan (CVNA) – Carvana daalde 3,9% in de premarket nadat The Wall Street Journal analisten citeerde die zeiden dat de online verkoper van gebruikte auto’s binnen een jaar zonder geld zou kunnen komen te zitten. Carvana kondigde vrijdag aan dat het ongeveer 1.500 arbeiders zou ontslaan.

Muntbasis (COIN) – Coinbase zakte 6,8% in premarket-handel, waarbij de aandelen van de cryptocurrency-uitwisseling daalden in de nasleep van het faillissement van rivaal FTX. Een analist van de Bank of America zei dat Coinbase geen andere FTX is, maar tegenwind ondervindt te midden van algemene scepsis over de cryptocurrency-markt.

JM Smucker (SJM) – Het aandeel van de voedselproducent steeg met 3,3% in de premarket na het verslaan van de top- en bottom-line schattingen van Wall Street voor het laatste kwartaal. Het bedrijf achter merken als Smucker’s, Folgers, Jif en Milk-bone verhoogde ook zijn jaarprognose.

Chinese aandelen – Aandelen van in China gevestigde bedrijven staan ​​onder druk nadat er in het weekend in Peking drie Covid-gerelateerde sterfgevallen werden gemeld, de eerste sinds mei. Het totale aantal Covid-gevallen in China stijgt ook. Ali Baba (BABA) daalde 3,4% in premarket-handel, JD.com (JD) daalde met 5,3%, Baidu (BIDU) verloor 2,7% Pinduoduo (PDD) daalde met 2,8%.

Imago BioSciences (IMGO) – De ontwikkelaar van kankergeneesmiddelen stemde ermee in om door hem te worden gekocht Merck (MRK) in een deal ter waarde van $ 1,35 miljard, of $ 36 per aandeel in contanten. Imago steeg met 105% in de premarket.

Williams-Sonoma (WSM) – Het aandeel van de detailhandelaar in huishoudelijke artikelen daalde met 1,9% in premarket-handel nadat Barclays het had verlaagd van “overgewicht” naar “gelijk gewicht”, wat wijst op de negatieve impact van een verzwakkende huizenmarkt.

MongoDB (MDB) – Het aandeel van de aanbieder van het databaseplatform is bij Morgan Stanley verlaagd van “overweight” naar “equal-weight”. Het bedrijf zei optimistisch te zijn over de langetermijnvooruitzichten van MongoDB, maar voorspelt dat het bedrijf op korte termijn zal worden beïnvloed door een voorzichtige bedrijfsuitgavenomgeving. MongoDB daalde 4,3% in de premarket.

Plaats een reactie