Walmart, Vodafone, Getty Images en meer

laatste update: 12-2022


Bekijk enkele van de grootste verhuizers in de premarket:

Walmart (WMT) – Walmart-aandelen stegen met 6,9% in de premarket nadat de detailhandelaar beter dan verwachte kwartaalwinst en -omzet rapporteerde en ook zag dat de vergelijkbare winkelverkopen de schattingen overtroffen. Walmart kondigde ook een aandeleninkoopprogramma van $ 20 miljard aan.

Vodafone (VOD) – Vodafone zakte 4,1% in premarket-handel nadat de mobiele operator zijn winstverwachtingen en cashflowprognose verlaagde, wat wijst op een uitdagend economisch klimaat.

Getty-afbeeldingen (GETY) – Getty Images zakte met 11,8% in de premarket nadat de kwartaalomzet achterbleef bij de prognoses van Wall Street, hoewel de exploitant van de marktplaats voor visuele inhoud de winst boven consensus zag.

Doe-het-zelf-zaak (HD) – Home Depot daalde met 1,1% in de premarket, nadat het de top- en bottom-line schattingen voor het laatste kwartaal had overtroffen, maar slechts de winstprognose voor het hele jaar had bevestigd.

Energizer Holdings (ENR) – De maker van Energizer- en Rayovac-batterijen zag zijn voorraad met 10% stijgen in premarket-actie na beter dan verwachte kwartaalresultaten. De resultaten van Energizer kwamen tot stand ondanks wat het bedrijf een volatiele werkomgeving met aanzienlijke tegenwind noemt.

Taiwanese halfgeleider (TSM) – Taiwan Semiconductor steeg daarna met 10,9% in de handel buiten kantooruren Berkshire Hathaway (BRKb) onthulde in een aanvraag van de Securities and Exchange Commission dat het in het derde kwartaal voor meer dan $ 4,1 miljard aan aandelen van de chipmaker had gekocht.

Bad- en lichaamswerken (BBWI) – Bath & Body Works steeg 2,8% in de premarket nadat investeerder Dan Loeb’s Third Point een aankoop van $ 265 miljoen in de aandelen van de retailer onthulde in zijn driemaandelijkse SEC-aangifte.

Estée Lauder (EL) – Estee Lauder staat dicht bij een deal om high-end modebedrijf Tom Ford te kopen voor ongeveer $ 2,8 miljard, volgens mensen die bekend zijn met de zaak en die met The Wall Street Journal spraken. Het zou de grootste overname ooit zijn van het cosmeticabedrijf. Estee Lauder steeg 2,1% in de premarket.

Tencent muziek (TME) – Tencent Music steeg met 9,7% in premarket-actie na het rapporteren van beter dan verwachte kwartaalwinst en -omzet. De in China gevestigde muziekstreamingdienst profiteerde van een toename van het aantal betalende abonnees.

Plaats een reactie