Wallet ontvangt 130.000BTC | Woensdag wordt belangrijk! | BTC nieuws vandaag | #690 in 2023

laatste update: 10-2023


Een mysterieuze wallet heeft in één week tijd maar liefst 3 miljard dollar aan bitcoin ontvangen. Daarnaast wordt 27 juli een erg belangrijke dag voor bitcoin. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:58 Institutionele beleggers lopen warm voor ETH
04:45 FTX blijft met geld smijten, wat is het plan?
07:37 Tesla maakt cijfers over verlies op BTC bekend
09:02 Nieuwe BTC whale duikt op
11:41 FED komt woensdag met belangrijke beslissing voor BTC
14:57 Koerrrsen koerrrsen!
20:14 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

11 gedachten over “Wallet ontvangt 130.000BTC | Woensdag wordt belangrijk! | BTC nieuws vandaag | #690 in 2023”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Axel, die grote whale is volgens mij het zelfde geld wat vorige keer van die andere wallet is afgehaald. Het gaat om nagenoeg dezelfde bedragen!

  3. Dit is en transfer van 1P5ZEDWTKTFGxQjZphgWPQUpe554WKDfHQ naar 1LQoWist8KkaUXSPKZHNvEyfrEkPHzSsCd. Zelfde data en zelfde bedragen!!

  4. Bedankt Axel. Zeer benieuwd wat het woensdag nou uiteindelijk gaat worden met de FOMC.

  5. 👆👆👆👆🚀🚀🚀 Ik denk dat velen miljonair zullen worden in deze huidige markt van dalende prijzen, maar dat is niet de juiste mentaliteit om vast te houden, want hodlin kan erg gevaarlijk zijn. Hoe moeilijk het ook is, trade!ng Crypt0 is veel lucratiever en is volkomen logisch als je gewoon de grafieken bestudeert en weerstand ondersteunt en aandacht schenkt aan wat er aan de hand is, ik ben geen professionele handelaar, maar ik heb het geluk gehad om meer dan 12BTC sinds het einde van 2 maanden volgens de instructies en signalen van mevrouw Faith Allen Jr, die docenten leidt voor beginners en investeerders die niet begrijpen hoe het handelen van B!tcoin werkt om hen te helpen de volatiliteit van crypto te gebruiken. markt en accumuleren ook meer B! hoek. Je kunt haar gemakkelijk bereiken op

  6. Jag är glad att jag kom in på krypto när jag gjorde det eftersom det har varit en vändpunkt för mig ekonomiskt, varit mitt bästa beslut hittills

  7. leuke video, wat is de beste manier om te beginnen met cryptocurrency-investeringen en goede winsten te maken, ik doe mijn persoonlijke onderzoek nu al een tijdje en weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

  8. Mevrouw Amber is legitiem en haar methode werkt als magie. Ik blijf elke week verdienen met haar nieuwe strategie

Reacties zijn gesloten.