Walgreens, Intel, US Bancorp en meer

laatste update: 12-2022


Bekijk de bedrijven die voor de bel de krantenkoppen halen:

Walgreens (WBA) – De voorraad van de apotheekketen voegde 1,5% toe in de premarket nadat Deutsche Bank de voorraad had opgewaardeerd om uit de wacht te kopen. Na een recente ontmoeting met het management zei het bedrijf steeds meer vertrouwen te hebben in de strategie van Walgreens om over te stappen naar een bedrijf in de gezondheidszorg.

Intel (INTC) – Het aandeel van de chipmaker werd beoordeeld onderwogen in hervatte dekking bij JPMorgan Chase na een restrictieperiode, vergeleken met zijn meest recente rating van overwogen. JPMorgan zei dat Intel zal deelnemen aan een algemeen herstel van de industrie, maar in een langzamer tempo als gevolg van concurrentiedruk. Intel daalde 2% in premarket-actie.

Amerikaanse Bancorp (USB) – Warren Buffett’s Berkshire Hathaway heeft sinds het begin van het jaar meer dan 91 miljoen aandelen van US Bancorp verkocht, volgens een registratieaanvraag. Berkshire bezit nu iets meer dan 53 miljoen aandelen, een belang van 3,6%.

Wynn Resorts (WYNN), Las Vegas Sands (LVS) – De aandelen van de casino-exploitanten stegen nadat China de Covid-19-beperkingen had versoepeld. Wynn steeg 3,4% in de premarket, terwijl Las Vegas Sands 3,6% steeg.

Doximiteit (DOCS) – Doximity steeg met 21,1% in premarket-handel nadat het online platform voor medische professionals beter dan verwachte kwartaalresultaten rapporteerde en een nieuw aandeleninkoopprogramma aankondigde.

Duolingo (DUOL) – Duolingo-aandelen daalden met 3,2% in de premarket nadat de rapportage van de omzet voor het meest recente kwartaal iets achterbleef bij de prognoses van analisten. De aanbieder van online taallessen rapporteerde ook een kleiner dan verwacht kwartaalverlies en verhoogde zijn omzetvooruitzichten voor het hele jaar.

Juridische Zoom (LZ) – LegalZoom steeg met 15,4% in premarket-actie na beter dan verwachte kwartaalresultaten van de online leverancier van juridische documenten en advies. LegalZoom rapporteerde een kwartaalverlies dat kleiner was dan analisten hadden verwacht en verhoogde de omzetprognose voor het hele jaar.

Beazer Huizen (BZH) – Beazer steeg 1,6% in premarket-handel nadat de kwartaalresultaten en -inkomsten boven de Wall Street-consensus kwamen. Beazer profiteerde van winsten in zowel de huizenprijzen als de winstmarges.

CORRECTIE: Dit artikel is bijgewerkt om de eerdere beoordeling van JPMorgan Chase over Intel te corrigeren.

Plaats een reactie