Walgreens, Coinbase, Duolingo, Ralph Lauren

laatste update: 12-2022


Een Walgreens-winkel wordt gezien op 7 augustus 2019 in Miami, Florida.

Joe Raedle | Getty Images

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

Doximity — Het online platform voor medische professionals schoot omhoog met meer dan 32,7% nadat het bedrijf beter dan verwachte kwartaalresultaten rapporteerde. Doximity kondigde ook een nieuw aandeleninkoopprogramma aan.

gerelateerd nieuws over beleggen

CNBC Pro
JPMorgan verlaagt Intel dubbel omdat chipmaker marktaandeel verliest aan rivalen zoals AMD

Walgreens — Aandelen stegen met 7,2% na een upgrade om te kopen van Deutsche Bank, die zei dat het de fusie- en overnameplannen van Walgreens leuk vond.

Coinbase – Coinbase steeg 12,8% nadat Piper Sandler zijn overwogen rating voor het aandeel herhaalde, en noemde het goed gepositioneerd om “een langdurige crypto-winter te doorstaan”. De crypto-industrie bereidt zich voor op een grote tegenslag die waarschijnlijk meer druk op de prijzen zal uitoefenen en de handelsactiviteit zal onderdrukken, na de plotselinge ineenstorting van de populaire FTX-beurs.

Duolingo — Aandelen van het platform voor het leren van vreemde talen verloren 13,4% nadat het bedrijf een omzet onder de verwachtingen rapporteerde, terwijl het ook een kleiner dan verwacht kwartaalverlies boekte. Duolingo verhoogde ook zijn vooruitzichten voor het hele jaar.

Wynn Resorts — Het casino-aandeel steeg met meer dan 8,3% nadat China zei dat het enkele Covid-beperkingen zou versoepelen, waardoor de quarantainetijd voor internationale reizigers met twee dagen zou worden verkort. De activiteiten van Wynn Resort in Macau kwamen dit jaar onder druk te staan ​​vanwege het strenge Covid-beleid van China.

Ralph Lauren — De kledingmaker schoot 9,4% omhoog nadat het beter dan verwachte resultaten over het tweede kwartaal rapporteerde. UBS noemde het bedrijf een ’turnaround-voorraad’, en merkte nuttige veranderingen in zijn bedrijfsmodel op.

GSK — Aandelen van het farmaceutische bedrijf daalden met 5,6% nadat GSK vrijdag zei dat het geen medicijn tegen eierstokkanker zou gebruiken in de Verenigde Staten voor bepaalde patiënten met consumentenmutaties, aldus Reuters. Het werd ook gedegradeerd tot neutraal door UBS vanwege het ‘onaantrekkelijke winstscenario’.

Gezondheidsaandelen — Aandelen in de gezondheidszorg leidden de S&P 500 naar beneden toen beleggers deze week uit deze stabiele outperformers rouleerden ten gunste van groeiaandelen nu de markt aan het herstellen is. Onder de achterblijvers waren Cigna (-6%), hoogte (5,9% lager), menselijk (uitglijden 5,3%), hoekpunt (dompelen 2,5%) en Mckesson (-3,8% lager)

Imax — Aandelen van het entertainmentbedrijf stegen met 6,9% nadat Wedbush Imax als een van zijn beste ideeën had genoemd. Het bedrijf zei dat het bedrijf goed gepositioneerd is om de opleving van de vraag naar theaters te spelen.

Netflix — De streaminggigant steeg 5,5% nadat JPMorgan het aandeel herhaalde als overwogen, daarbij verwijzend naar “verhoogde overtuiging” in het vermogen van het bedrijf om de omzetgroei, vrije kasstroom en operationele marges te vergroten.

Algemene motoren — Het aandeel van de autogigant steeg met 3,5% nadat Citi het bedrijf herhaalde als een topkeuze. Citi zei dat het “groei en veerkracht” ziet aankomen op de investeerdersdag van het bedrijf volgende week.

Amazone — Aandelen van Amazon stegen met 4,3% op een Wall Street Journal-rapport dat het bedrijf kostenbesparende maatregelen overweegt, met name bij onrendabele bedrijfsonderdelen zoals Alexa. Wall Street-analisten bij Bank of America en Morgan Stanley juichten de stap toe.

Juridische Zoom — Het aandeel steeg met 10,4% na een kwartaalverlies dat kleiner was dan verwacht. De leverancier van juridische documenten verhoogde ook zijn vooruitzichten voor het hele jaar.

Beazer Huizen — Aandelen van het woningbouwbedrijf stegen met 3,6% nadat Beazer de verwachtingen voor winst en omzet overtrof, en merkte op dat het een boost zag door betere huizenprijzen en winstmarges.

— Yun Li, Tanaya Macheel, Sarah Min en Carmen Reinicke van CNBC verslaglegging bijgedragen.

Plaats een reactie